of ya radara düştüm glb:(

hala bişe çıkmadı atlattım glb tehlikeyi:)

Teknolojide bir yere kadar belkide plakayı alamamıştır. Benzer durum bende de olmuştu. Adamlar otobana sabit radar koymuş bende 180 le bir yere yetişmeye çalışıyordum. Otoban çıkışında çevirme vardı ama başları çok kalabalıktı, bende çaktırmadan vınladım. 1 hafta boyunca her gördüğüm çevirme otolarına "abi gecen radara girmiş olabilirim. Cihazdan bakarmısın kesilen ceza varmı diye sordum" Hiç çıkmadı üzerinden şuan için 1,5 ay geçti halen gelen giden bir şey yok. öyle tahmin ediyorum ki radar plakayı alamadı beyaz astra/opel diye anons geçti. Tabi bende o kalabalkta sıvıştım :)

benim bildigim o aracların içindeki sistem ilerde çevirip ceza kesiyo eve göndermiyor.

hatta konyada radara yakalandıgım halde tırın arka capraza saklanarak geçmiştim cevirmeden ceza gelmedi.(gecen yaz)

ama beni gördümki emniyet teknolojiyi yakından takip ediyor

ankara eskisehir yolunda sehir merkezinden çayyoluna giderken

kentpark önünde mavimsi gri eski kasa toyota corolla var onun kestigi cezalar eve geliyor ilerde çevirme falan yok hatta bi kaç km sonra yine kameralı radar sistemi var.

ayrıca konya yolunda yine sehir merkezinden gölbaşı istikametine giderken hacıbabanın orda(yada neziroglundan 100m sonra) bordo/gri renkli toyota corolla var bu radarın gördükleri ilerde kepekli bogazına girmeden çeşme başında çeviriliyor

işin özeti emniyetin elinde gelişmiş(cezayı sonradan eve gönderen) araç içi radar hız ölcüm cihazı var am az sayıda

gri toyatayı her sene konya ya giderken görüyorum gelirkende sabahları tezgahı açarken görüyorum :) konya da da belli yerlerde war bosna yolunda kırmızı hyundai :) we tekzen önünde sabit fotoğrafçı radar :) her akşam gırgırına geçmeye başlamıştım herseferinde kareye giriyordum bi keresinde hızımı alamadım camdan çıkıp el salladım tam flaş patlarken :) meşhur oldum yani :) işin özü yawaş kullanın arkadaşlar :) benim gibi asla 200 km üstü audi lerle otobanda kapışmayın hatta kapışırken tek elle sigara asla yakmayın :) amma kötü örnek oldum

plakayı çamurla kapatıp gazlayın :)

Birşey olmamıştır. Durdurmamışlar seni çünkü :) benimde başıma geldi 170-180 arası gidiyordum hafiften rampa vardı aştım tam rampayı ekip arabası ters dönmüş duruyor :D dedim yandım. İleride ekipler duruyordu ama durdurmadılar artık radarı yeni mi kuruyorlardı veya plakamımı alamadılar dedim :D

Geri