- Konuyu Başlatan
polis araçlarında radar yokmuş malatyada öğrendim ama inşallah sivil radar aracının yanından geçmemişimdir

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sorgulattım ama bişe çıkmadı bugün oldu olay saat 1 gb hemen internete veriliomu ki baktım cezanız yok dioMTV Sorgulama sayfasından ceza da sorgulayabiliyorsunuz. Girip bir bakın
ekip otosuydu meganeekip otosudur karşıda gördüğün.. ceza gelmez meraketme...![]()
Tekirdağ şehir merkezi girişinde eds varmış sanırım biz iki araba peş peşe kaptırmış giderken son anda aklıma geldi asıldım frene ama sanırım 90 civarı bi hızla geçtim bekliyorum bakalım ne zaman gelicek![]()
EDS'den çok aşırı hızlı olmadıkca çalışmıyor radar sistemiTekirdağ şehir merkezi girişinde eds varmış sanırım biz iki araba peş peşe kaptırmış giderken son anda aklıma geldi asıldım frene ama sanırım 90 civarı bi hızla geçtim bekliyorum bakalım ne zaman gelicek![]()
EDS'den çok aşırı hızlı olmadıkca çalışmıyor radar sistemibu arada 3 km sonra sağda Opeti görür görmez yavaşlayın radar orada var baktınızki hızlı girdiniz radarı geçer geçmez sağa dönün ve biraz dağa doğru tırmanın
üst yol var oradan direkt şehir merkezine varırsınız böylece çevirmeden kurtuluyorsunuz
![]()