Of Off L@guna Coupe

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Capt.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ön tarafını hiç sevmiyorum bu laguna nın iç tarafı da çok boş geldi bana

evet beyaz daha iyi gösterir gibi ama o conceptteki havayı yine vermez inan bana.. o tamponlar ve geniş çamurluk daha agresif tasarımlı farlar ve stoplar.. aracın havası sönmüş.. fuardan daha önce biliyorduk coupe concepti. fuarda uzaktan gördüğümde aha dedim getirmişler coupeyi koştum gittim yanına doğru yaklaştıkça hayal kırıklığı oldu... içi de evet megane 3 ile aynı, ya da neredeyse aynı diyelim.. megane3 ü tam olarak görmedik henüz.. fuarda yoktu :/

edit: umut harika resimler eklemiş bile.. yukarıdaki resimlerle bu alttakilerin hiç alakası yok yav. Alttakiler basbayağı megane III..[/quote]

Ben araçları geniden inerken gördüm, ofise geçtiğimde internetten indirdim ama gördüklerimle sizler için indirdiklerim aynıydı. Bence renk ve çekim farkları...

Renault kendini baya aştı.Ön tarafı 350Zyi anımsattı bana .

dışına göre yorum yaparsak çok kaslı olmuş
ben biraz maranello ya benzettim :)

A5 mi seziyorum ???
dışı ve tavan uzantısı sanki A5 gibi arkasıda biraz benziyo..ama ön yine aynı ön..Reno biraz daha çalışmalı..

ewet var bı audı arka havası stoplar fln ama bence basaılı olmus hıcde kotu dııl bı coupeye gore helekı renaulta gore baya basarılı olmus

tasarım fukarası renault nasıl olmusda yapmıs boyle bır arabayı :) içi konsol çok boş gibi geldı ve on taraf bıraz daha ıyı olabılırdı..

Şahsen, Beğenmedim..!

adamların yaptığı kasaya bakın,kadranlara,ön konsula bakın tam komedi üstelik bu araç concept ben gecen sene bir hyundai gördüm fuarda akıllara zarar, yaptın madem az daha özen ALLAH'ın adamı mühendis

Geri