Ocak-Şubat 2011 Araç satışlarında Patlama

Benzin fiyatlarını eleştiren arkadaşların aracı lpg'li...:D Yani pahalılıktan şikayet ediyoruz ama o yakıtı zaten kullanmıyoruz...Yeni araç alanlar dizel agırlıklı ve uygun kampanyalardan faydalanıyorki (Araçlar çok ucuz...!)
Yakıt pahalı araçlar ucuz...!Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu...

Ben anlam veremiyorum...:(

araçlar ucuz derken???

Belki de, bu durumun daha kötü bir hal aldığının göstergesidir.

Zengin dahada zenginleşip, hanımına, çocuğuna veya kendisine bir araç daha almış olabilir.

Ben bu gidişatın, daha fazla ilerlemesinin mümkün olmadığı kanaatindeyim.

Yakın zamanda seçim yatırım olarak, hükümet akaryakıttaki vergi payına ilişkin önemli bir indirim yapabilir.

Yada, haberlerde sık sık duyar olduğumuz elektrikli arabaların piyasaya gireceği ilk günden itibaren avantajlı bir başlangıç yapabilmesi için kimse sesini çıkarmıyor...

Hakkımızda hayırlısı olsun...

Bende zenginin daha zengin olup araba aldığını düşünüyorum ama durumun geçici olduğu konusunda hem fikir değilim. sıfır araba satışı her geçen gün lüx sınıfa kayarak artış gösterecek.

Zengin daha zengin olacak, orta sınıf her gecen gün olduğu gibi azalacak ortanın altındaki sınıf ise ev araba hayali içinde bankalar ile tanışacak bankalarda kurbanlarının kanını emecek. dar gelirlinin durumu zaten ortada kredi kartı mağruru : ((((

araçlar ucuz derken???
Aslında ortadaki tezat durumu anlatmak istedim...40 Bin ve üzeri araçları o kadar kolay ve istekli alıyoruzki..! Sonra yakıtı sorguluyoruz...evet yakıt pahalı ama pahalılıktan yakınan ülkem insanının gelir düzeyi araç alımında patlama yapıyor...

Aslında ortadaki tezat durumu anlatmak istedim...40 Bin ve üzeri araçları o kadar kolay ve istekli alıyoruzki..! Sonra yakıtı sorguluyoruz...evet yakıt pahalı ama pahalılıktan yakınan ülkem insanının gelir düzeyi araç alımında patlama yapıyor...

Bizde para çok gibi :rolleyes:

krediye çok çabuk adapte edebiliyoruz kendimizi,,aylık kazancının yarısını 4 sene krediye bağlayan tanıdıklarım var

bu arabaların yarısı bankaların hatırlarım ... hatta yarısı değil 3te ikisi desek yeridir...
bide çoğunun benzin ışığı yanıyor öyle geziyorlar...
şaşıyorum bu millete nasıl gidip kredi ile araba alırlar...yada onca yıllık birikimlerini nasıl gidip arabaya yatırırlar...
adam benim yarım maaş alıyor gitmiş 40 milyarlık araba almış izah etmekte zorlanıyorum nasıl iştir bu...
kapitalizmin bizi getirdiği nokta daha da gider ama nere kadar gidecek bilmiyorum....
:rulet:

Ne derler bizim büyüklerimiz ?? :D
borc yigidin kamcisi,yedikce sahlaniyor bu millet :D
devletde milletin alim gücünü gördükce sahlaniyor ha benim milletim zengin bak araba alabiliyor aglamiyor yok basinin bir iki kisinin aglmamasi diyor..ve canim o agliyanlarda almasin diyor :D

aynı noktaya temas etmişiz.

Ne derler bizim büyüklerimiz ?? :D
borc yigidin kamcisi,yedikce sahlaniyor bu millet :D
devletde milletin alim gücünü gördükce sahlaniyor ha benim milletim zengin bak araba alabiliyor aglamiyor yok basinin bir iki kisinin aglmamasi diyor..ve canim o agliyanlarda almasin diyor :D

e abi hakkaten de almasın.
birbirinden gaza gelip kredi kartıyla devasa lcdler home theatherlar çekiliyor salonlara.
üstüne iphone 3G alıyor, bi sene sonra oo iphone4 çıkmış hemen alim diyor gidip onu alıyor.
evde bi pc bi laptop wireless modem cabası.

şimdi bu duruma devlet napsın?

Geri