ocak ayının sonuna kadar bakımda indirim varmış

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tcoban
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tcoban

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar yeni öğrendim ay sonuna kadar bakım fiyatlarında indirim varmış, benzinli sanırım 350 tl, dizel 500 tl. 3 yaş üstüne. gitmeyi düşünenler randevu alsınlar. dizelde bütün filtreler(yakıt filtresi dahil)+ yağ değişimi var.

ben gittim hocam aracım dizel 350 liraya yaptılar bakımını..

Aslında indirim falan yok, yaptıkları işin hakkı bu zaten. Normalde 750 tl fiyat çekiyorlardı. Arkadaş bu nasıl bir soygundur ya. 3 filtre 1 yağ değişimi 750 tl......
Müşteri garantiden sonra kaçmaya başlayınca akıllandılar.

Bana da 699 TL olarak mesaj geldi ��

ben gittim hocam aracım dizel 350 liraya yaptılar bakımını..

nasıl yani gürsesteki yetkili bana dizel 500 benzinli 350 ye oluyor dedi ama :mad:
pazarlık mı yaptınız veya neye göre değişiyor benim araçta 5-6 yıllık. sizin araçta mazot filtresi dahil mi? Veya yağı başka ucuz mu kullandılar hangi bayi bu :confused:

İyi geceler,

Bana da Arkas Opel'den 1-2 yaş araçlar için Benzinli 699 TL, Dizel için 899 TL fiyat mesajı geldi. Ekstra hediye olarak klima dezenfeksiyonu, nitrojen gazı ve araç bakım seti şeklinde..

nasıl yani gürsesteki yetkili bana dizel 500 benzinli 350 ye oluyor dedi ama :mad:
pazarlık mı yaptınız veya neye göre değişiyor benim araçta 5-6 yıllık. sizin araçta mazot filtresi dahil mi? Veya yağı başka ucuz mu kullandılar hangi bayi bu :confused:

hocam detaylar bu konuda fatura da var..
http://www.opelim.net/forums/teknik-servis/120845-astra-h-1-3-cdti-yetkili-servis-6-yil-bakimi.html

1.3 cdti astra h easytronic aracım için kayseri inciroğlu opel e telefon açtım.

yağ
yağ filtresi
mazot filtresi
hava filtresi
polen filtresi
v kayışı
karter tapası

60 bin bakımında bunlar yapılıyormuş. fiyat 680 dediler 650 ye düştüler.

bence indirim yok.

Geri