Oburumla ilk ayrılığımız....

ALBATROS_09

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Oburumun parçaları gelmiş,ilk defa birbirimizden 4 günlüğüne ayrılıyoruz...:(
Bi garip oldum şimdi...Bugün onu servise bıraktım.Allahtan büyük bişiy yok...Ön tamponun eklentisi,panjur,sol far değişecek bide tampon boyanacak,hazır boya işine girmişken kendi isteğim ve sizinde tavsiyeleriniz üzerine yan aynalarıda boyatıyorum.60 ytl + kdv dediler ama biraz pazarlıkla 40 ytl+ kdv 50 ytlye halledicekler.Sizce fiyat normal mi?Dışardan bi usta 40 ytl demişti.Ama servisin işçiliği farklı olur diye servis boyasın istedim.Güzel olur inşallah...:)

adszhz4.jpg

Allah kavuştursun Serkan ama sonuçta iş bitince cillop gibi olur ... :good:

fiyat normal sıkma canını, ayrıca geçmiş olsun diyelim..

Teşekkürler allah kimseye göstermesin...

allah kavuştursun serkan. bitince eskisinden daha güzel görüncek gibi anlatıklarından öyle anlaşılıyo.

burak_1987' Alıntı:
allah kavuştursun serkan. bitince eskisinden daha güzel görüncek gibi anlatıklarından öyle anlaşılıyo.

İnşallah....:)

Allah kavuştursun kardeş, tampon boyama fiyatı ne kadar kardeş? benimki yazı tahtasına döndü de :D

X18XE' Alıntı:
Allah kavuştursun kardeş, tampon boyama fiyatı ne kadar kardeş? benimki yazı tahtasına döndü de :D

Walla yan ayna hariç bütün masraflar kaskoya ait olduğu için bilmiyorum,almaya gidince net bişiy öğreniyim..:)

Şimdi benim sol far değişecek ya,sağla renk farkı olacak biri eski biri yeni,gerçi sağda çok eski diil ama çok farklılık olursa sağı değiştirmeden nasıl halledilir sökülüp temizlene biliyor mu?Yapan var mı?

hayırlı olsun

Geri