10 tane alıp denediniz mi işin gerçeği bu işi ticarete dökmüşler amerkan ithal vs diye ama hepsinin kaynağı inanın çindir. Adam her şeyi taklit ediyorlar. Cep telefonunu yapanlar bir bağlantı cihazını mı yapamayacaklar. Fiyatlara baktığınız zaman 40 ile 70 arasında mal edilen cihazları 3-4 katına satıyorlar. Ben almış oğlum cihazı aracımı sattığım için satıyorum şu anda deneyememiştim bugün arkadaşın arabasında denedim. Flux.Media.Centrafuse__2.1.1210 scantool_net114win pcm birkaç programda bağlantı kurdum tek sorun ayarları yaparken baud hızını 38400 seçmeniz yeterli oluyor. Uygun fiyata olursa herkes faydalanır ebay satın alın 10-15 güne geliyor tabi gelmeme kaybolma şansı var ama çok düşük veya bozuk çıktı diyelim satıcıya durumu bildirdiğinizde size yeni ürünü karşılıksız gönderecektir. Programların Türkçeleştirmecide zor değildir çoğunun içinde dil dosyası vardır onu Türkçeye çevirmesi dil bilen arkadaşlarımız açısından birkaç saatlik iş. Burada dostluk ortamında paylaşımcı olunması gerektiğine inanıyorum. Kendi elimdeki cihazı 77 herşer dahil satışa çıkardım vede açık artırmada sanırım 80-85 gider gibimi geliyor çünkü hakkı odur ama deneme amaçlı 200 sınırı koydum bakalım gerçektende talep var mı. (Bu arada elektronik-bilgisayar öğretmeniyim birazda olsun konuşma hakkım vardır yorum yapan arkadaşlara)