Nur içinde yat Barış Mançooo....

atomkarinca

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Modern bir halk ozanı ve filozof olan müziği ve şarkı sözlerindeki manayla gönlümüzde ve zihinlerimizde taht kuran , ders veren Barış Manço'nun bu gün vefat yıldönümü.
Nur içinde yat büyük üstad .... Allah rahmetini senden esirgemesin ...

7820Baris_Manco_8.jpg

Barış Manço ülkemizde yetişen nadir sanatçılar arasında yer alır. Nur içinde yatsın.

Türkiye'de bulunun sayılı sanatcılardandı gözümde... allah rahmet eylesin.

Toprağı bol olsun...Allah mekanını cennet eylesin....Vefat ettiğinde askerdeydim..Nöbetten gelirken duymuştum vefat ettiğini,dizlerimin bağı çözülmüştü...Nur içinde yatsın inşallah

Allahın rahmeti üzerinde olsun ve nur içinde yatsın Türk Hafif müziğinde bize ait ne varsa Manço onları melodiye dökmeyi bilmiş bir insandı ..

nur içinde yatsın gerçekten küçükken TRT de yaptığı programları az izlemedim acayip çok severdim kendisini hala da parçalarını dinlerim

Ruhu şadolsun.Yeri doldurulamayacak bir insandı.Gerçek bir sanatçıydı.Şimdikiler gibi soytarı değildi...

Nur içinde yatsın, Adam gibi adam, gerçek bir sanatçıydı

mekanın cennetdir inşallah

Berker abi dedigin gibi adam gibi adam ve sanati benimsemis bir sanatciydi, benim en cok hosuma giden ozelligi ici insan sevgisi doluydu... yazilacak o kadar guzel sey var ki... onun icin.. insan icin butun guzel sifatlarin coguna sahipti... arkasinda hatirlanacak o kadar faydali ve guzel sey birakti ki.. iste gercek Ölümsüzlük bu...

dogum gununude unutmayalim 02.01.1943

ruhu sad olsun.

Geri