Nüfus cüzdanını kaybedenler için

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

smihci

Yönetici
Başkan
35-İzmir
çok önemli bir bilgi,

Nüfus cüzdanını kaybeden veya çaldıran kişilerin emniyetten aldığı tutanak ve birde dilekçe eşliğinde bir vergi dairesine başvurması durumunda kayıp olan nüfusunun bilgisi sicil kayıtlarına alınıyor. Ve nüfusu eline geçiren bir diğer kişi herhangi bir vergi dairesine gidip şirket açılışı yapmak istese sistem uyarı veriyor. İnsanların ve hatta vergi dairesi çalışanlarının bile pek bilmediği bu konunun ayrıntılarını gelir iadaresi başkanlığı resmi sitesinde iç genelgeler bölümünde
'VERGİ KİMLİK NUMARASI İÇ GENELGESİ SERİ NO:2007/1 de bulabilirsiniz.
KONU COK ONEMLI, TUM ARKADASLARINIZA YONLENDIRMELISINIZ. ......

teşekkürler savaş abi

çok önemli bir bilgi,

Nüfus cüzdanını kaybeden veya çaldıran kişilerin emniyetten aldığı tutanak ve birde dilekçe eşliğinde bir vergi dairesine başvurması durumunda kayıp olan nüfusunun bilgisi sicil kayıtlarına alınıyor. Ve nüfusu eline geçiren bir diğer kişi herhangi bir vergi dairesine gidip şirket açılışı yapmak istese sistem uyarı veriyor. İnsanların ve hatta vergi dairesi çalışanlarının bile pek bilmediği bu konunun ayrıntılarını gelir iadaresi başkanlığı resmi sitesinde iç genelgeler bölümünde
'VERGİ KİMLİK NUMARASI İÇ GENELGESİ SERİ NO:2007/1 de bulabilirsiniz.
KONU COK ONEMLI, TUM ARKADASLARINIZA YONLENDIRMELISINIZ. ......

savaş abi teşekkürler çok yakın bi arkadaşım cüzdanını çaldırdı.. Daha sonra facebook tan adamın biri çıkıp sizin kimliğinizi kullanıyorlar diye mesaj atmış. Karakola başvumak yeterkli sanıyorduk. Çok sağol abi bunuda ihmal etmiyelim!..

bence mükemmel bir bilgi teşekkürler

cok faydali bı paylasım tesekkurler

saolasın savaş abi bizde etrafımızdakileri bilgilendiririz

çok faydalı bir bilgi tşk abi

Ben geçen sene kaybetmiştim ama böyle bi işlem yapmadım elimde jandarmanın tuttuğu tutanakla şimdi gitsem yapabilirmiyim acaba başımıza kötü şeyler gelmesin.Bilgilendirme için tşk

Çok Teşekkürler Güzel Bir paylaşm

teşekkürler savaş bey bu zamanda çok dikkat edilmesi gereken bir konu.

Geri