nos çıktı mertlik bozuldu...!!!

calıbra katılıyorum sanaama bence elalemın uzerıne kırması kotu bı dawranışgeregıdusunulmeli önlem alınmalı.yoksa kımsenın ıstemeyecegı sonuçlar ortaya ckablr

maxi106' Alıntı:
calıbra katılıyorum sanaama bence elalemın uzerıne kırması kotu bı dawranışgeregıdusunulmeli önlem alınmalı.yoksa kımsenın ıstemeyecegı sonuçlar ortaya ckablr

O zaman tanimadigin adamla yarismayacaksin ... yada her turlu seye karsi hazirlikli olacaksin ... :cool:

sorun diiiil tokatlarıs;)

başlık mükemmel yalnız:D konu dışı oldu biraz ama idare edin:)

Bundan 7-8 sene önce enkaya gitmiştik tanıdık abiler vardı onları izlemeye bi tane 34 plakalı kırmızı hurda diyebileceğimiz bi şahin geldi sakin sakin adam çekti izliyo milleti 325 e30 lar falan var kalkıyorlar abininde vardı oda kalktı 323i ile sonradan change çıkmıstı aldılar elinden neyse biz araca bakmaya gittik abiyle adam haliyle baktırmıyor araca ama aracın kaput hafif şişmiş duruyor neyse biz huylandık abi vazgeçti sonra 316i salak salak kalkalım falan adam tabi boş boş keyfine kalkmayaım neyse adını koydular bi kalktılar sonuc belli adam yavruyu takmıs motora tıslıya tıslıya tam gaz bile kalkmadı oderece...Ondan sonra 316inin sahbiinin kardeşinin 323i vardı onu yiyp gitmişti.Abi kardes çok bozum olmuslardı..

maxi106' Alıntı:

önce bu illegal yarışlara önlem alınmalı..

bn tokatlarım noslu şahini :)

yahu kendimi hızlı ve öfkeli setinde sandım bi anda herkes birilerini tokatlıyo.:D:D:D

ne kadar yarışçı var memlekette ama nedense uluslar arası kimse yok alla alla .

parası olup 10 yaşından beri arabası olan arkadaşlarda var 30 yasına geliyorlar gene icraat yok yok yani para da var ne acaba eksik olan:D:D:D

walla bu ıslerde genelde paradan cok bılgı konsuuyo para da lazım ama akıllı kullanınca guzel yanı sahınle subaruyu gecmenın zevkı bence subaru kullanmaktan daha guzeldır helal dıyorum

Geri