Nissan Navara faciası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Papirus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Papirus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Euroncap'ın gerçekleştirdiği testlerde Nissan Navara tam bir facia sonuç almış.
Eurovision yarışma sonuçları gibi : Nissan Navara one point.(pardon half point)

Bunun üzerine Nissan navara'nın havayastığı sistemini yeniden programlama yoluna gitmiş ve bir de bildir yayınlamış , bu sonuç sadece 2008 modelleri ilgilendiriyor , zaten Qashqai de çarpma testlerinde en yüksek skora ulaşmıştır diye,
ne alaka ise, benim kardeşim yüksek atlamada dünya şampiyonu diye benimde yüksek atlama rekortmeni olmam mı gerekiyor?

Bu test umarım bizim vatandaşların biraz akıllarını başlarına almalarına yardımcı olur, alıp bir kamyonet bozması pick-up ile yolları yarış pistine çeviren insanlarnı üstüne üstüne araçlarını süren vatandaşlara...

capture11resizeap0.jpg

capture12resizegm9.jpg

Son düzenleme:
Bu test umarım bizim vatandaşların biraz akıllarını başlarına almalarına yardımcı olur, alıp bir kamyonet bozması pick-up ile yolları yarış pistine çeviren insanlarnı üstüne üstüne araçlarını süren vatandaşlara...
+1000 altındakini tank zannediyolar

videolarına baktımda aslında o kadar kötü değil ama iç tarafta epey bir değişiklik yapmaları gerek içindeki elemanla birlikte koltuk bile ön tarafa gidiyo

hiç beklemzdim bukadar kötü sonuç alacağını :(

euroncap'in sitesinde yolcu kabininde çok ciddi yapısal deformasyondan söz ediliyor, hava yastığı modifikasyonu ile filan çok düzeltilebilecek bir işe benzemiyor, bilemedin 1.5-2 yıldız daha alır ancak 2.5 -3 'e ulaşır gibi geliyor bana.

Bizim polislerde de tonla nissan pickup var bir de üstüne kemer de takmıyorlar .??

nissan navaraya hiç yakışmadı bu

nissana yakışmamış kardeşim yaw

navarayı severim ama bukadar kötü oldugunu tahmin etmemiştim.demekki okadar paraya degmezmiş.birazdaha ucuz olsa alınırdı ma tereddütsüz

Yazık arabanın cüssesine kapılmamak lazım

araba ne kadar kaslı duruyo halbuki

Geri