Nissan Almera

augmentin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Merhaba Nette Gezinirken Bi Araba Gördüm önce Astra Sandim Ama Değil Tabiki Hafif Benzeme Var Nissan Almera 1,5 Tekna Diye Bi Modeli Biraz Incelemek Istedim Araç çok Güzel Ve Konforluya Benziyo Bilgisi Olan Varsa
Diyorumki Kizmayin Ama :))))))

Nasil Bi Araç Biraz Bilgi Verebilirmisiniz Piyasasi Nedir Alinirmi 2007 Model, Donanim Olarak çok şey Standart Sunulmuş.
Corsa 2007 Ile Karşilaştirinca Nasil Bi Tablo çikar Ortaya Yardim Edebilirmisiniz.

Malum Benim Kizin Ve Ailemin Güvenliği önemli Ilk Olarak Sağlam Olsun Güvenli Olsun Istiyorum Ve Birazda Konforlu Olsun

şimdiden Teşekkürler

abi corsa_d fena değil kullanan arkadaşlar beğeniyor ama tercih yinede seninn şimdiden kolay gelsin sana

bnce corsa D

almera nın 2.el piyasası da az onu da düşün derim.
yani alrsan zor satarsın...

Corsa'nın Nissan'daki segment rakibi Micra.Almera ile Astra aynı segmentte.Dolayısı ile donanım ve hacim olarak Almera daha iyidir.Motor olarak Opel'den daha sorunsuz olacağını söyleyebilirim, Japon arabalarının genel karakteristiği budur.Ancak kaporta ve şasi olarak Corsa ile karşılaştırıldığında sonuç ne olur, bilemem...

Nissan Almera tekna modelini 18 ay kullandım.Çok sevdiğim ve doyamadığım bir araçtı.Malesef ramazan bayramında yaptığım kazada pert oldu.İyi yönleri sınıfının en donanımlı ve donanımına göre ucuz aracı.Yol tutuşu çok iyi ve yakıt tüketimi çok iyi.Ş.İ. bir depo 600-650 ş.d.800-850 km yapıyor ( deposu 60 lt ).müzik sistemi ve koltukları çok iyi.Triger kayışı yok ömür boyu değişim gerkmiyor.Nissan servisleri ve yol yardımı süper.En güzeli de piyasada çok fazla yok.Kötü yönleri amortisörleri biraz ser,kasis geçişleri de sert oluyor.Ani hızlanmaları pek sevmiyor ama yüksek hızdada güven veriyor.İkinci el değer kaybı yüksek.Ayrıca biraz lastik sesi var.

Corsa'nın Nissan'daki segment rakibi Micra.Almera ile Astra aynı segmentte.Dolayısı ile donanım ve hacim olarak Almera daha iyidir.Motor olarak Opel'den daha sorunsuz olacağını söyleyebilirim, Japon arabalarının genel karakteristiği budur.Ancak kaporta ve şasi olarak Corsa ile karşılaştırıldığında sonuç ne olur, bilemem...
Dostum yaa senin yorumlarına bayılıyorum.Çok gerçekçi ve düzeyli oluyolar.tebrik ediyorum seni :tesk:

opel corsa diyorum halen çünkü opel corsa sınıfının üstünde bi araç cosmo donanım paketiyle ve 1.3cdti 90bg motoruyla bence alınabilecek en iyi araçlardan biri güvenlik ve kaliteden ödün vermeyen bi araç 2. eli kuvvetli yeni bir yüz alınabilcek en iyi araçlardan biri ama bakımları pahalı nissana göre ayrı mesele

kardeş 2. eli ölü ve parçaları pahalı bence uzak dur...

2.eli,parçası ve belki de servisi açısından sorun yaşarsın bence ...

Geri