nissan 200sx blow of

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan niki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

niki

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 200 sx aldım otomatik vites blow of takmak istiyorum ama ötermi acaba bilmiyorum.birde nereden hangi markayı almalıyım

Ben Greddy kullanıyorum, bence HKS'ten çok daha iyi sesi.Bayrampaşa'da Performanceshop var, oradan temin edebilirsin.

otomatikte nasıl oluyo blow-off? çufluyo mu ki?

arkadaşlar 200 sx aldım otomatik vites blow of takmak istiyorum ama ötermi acaba bilmiyorum.birde nereden hangi markayı almalıyım
hayırlısı olsun kazasız belasız ,keyifle kullanırsın inşallah calibra calibra dedin 200 sx aldın sonunda bir gün buluşalım o da cok güzel makina görmek isterim doğrusu drift kralını blow off da öter hem de ne öter hks iyi diye biliyordum ben ama erman başka marka demiş o kullanıyor vardır bır bıldığı onu dınle sen

buluşalım tabiki bende turbo calibra fazla kullanamadım biraz daha tanımak isterim aracı. ayrıca araçları performans olarakta karşılaştırmak isterim. bi deneme yapacaz artık bakalım otomatikte ötüyomu blow off

buluşalım tabiki bende turbo calibra fazla kullanamadım biraz daha tanımak isterim aracı. ayrıca araçları performans olarakta karşılaştırmak isterim. bi deneme yapacaz artık bakalım otomatikte ötüyomu blow off
bendeki turbo değil ki ama yine de deneriz siz de beni geçersiniz :D

iki imza bölümüne isim soyisim yazarsan daha iyi olur profil ayarlarından yazmalısın zorunlu yoksa bamlamasınlar :) aracın hayırlı olsun turbolu araç olduktan sonra otomatik olması önemli değil çuflar dert etme hks en iyisi diye biliyorum ama yinede ermanın dediği blow of ada bi bak iyi dediğine göre iyi ses veriyordur

Hayirli Olsun Kazasiz Belasiz Kullan

tek cevap hks

yardım için teşekkürleeerrr

Geri