Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayırlısı olsun kazasız belasız ,keyifle kullanırsın inşallah calibra calibra dedin 200 sx aldın sonunda bir gün buluşalım o da cok güzel makina görmek isterim doğrusu drift kralını blow off da öter hem de ne öter hks iyi diye biliyordum ben ama erman başka marka demiş o kullanıyor vardır bır bıldığı onu dınle sen
buluşalım tabiki bende turbo calibra fazla kullanamadım biraz daha tanımak isterim aracı. ayrıca araçları performans olarakta karşılaştırmak isterim. bi deneme yapacaz artık bakalım otomatikte ötüyomu blow off
buluşalım tabiki bende turbo calibra fazla kullanamadım biraz daha tanımak isterim aracı. ayrıca araçları performans olarakta karşılaştırmak isterim. bi deneme yapacaz artık bakalım otomatikte ötüyomu blow off
iki imza bölümüne isim soyisim yazarsan daha iyi olur profil ayarlarından yazmalısın zorunlu yoksa bamlamasınlar aracın hayırlı olsun turbolu araç olduktan sonra otomatik olması önemli değil çuflar dert etme hks en iyisi diye biliyorum ama yinede ermanın dediği blow of ada bi bak iyi dediğine göre iyi ses veriyordur