Nisan 2009 da askere gidecekler

erken sevk dılekcesıne fazla guvenmeyın mesala benım dayım mayıstaki kafıleyle gıtmek ıstedı.bunun için dilekçe verdı hatta %90 kabul ederler dıye ısten bıle cıktı.şimdide dilekçeyi kabul etmedıler kasımda gıtcek yanı 8 ay var.askerıye bu ama çogunlukla sevkler kabul edılmıyormus internettekı forumlardan okudugum kadarıyla

nisan 2009 327. dönem

selam herkese..

bende bir soru soracağım..

Haziran başında mezun olacağım inşallah, ve kısmetse Ağustos'ta askere gitmek istiyorum ve dediğiniz gibi erken sevk dilekçesi vermeyi düşünüyorum.. Fakat bunun yanı sıra, size başka birşey soracağım...

4 yıllık Turizm öğrencisiyim, yani askerliği kısa dönem de yapabiliyorum (6 ay).. Bunu seçmek benim elimde değil belki ama, sizce kısa dönem mi (6ay) yoksa uzun dönem mi (12ay) yapsam?? Benim düşüncem, uzun dönem yapiyim, yedek subay olarak.. Hem maaşımı alayım, hemde işte çalışır gibi 8'de gidip 5-6'da çıkayım..

Siz ne tavsiye ediyorsunuz?
ben derim ki her şeyin hayırlısı olsun..! uzun dönem asteğmen olarak gittiğinde sabah 8 akşam 5-6 olur inşallah. komandoya düşersin asteğmen olarak eve hasret kalırsın. kısa dönem er olarak gidersin, basit bir görev verirler sabah 8de koğuştan çıkar akşam 5-6 da girersin. daha rahat edersin. bu askerlik, normal devlet dairesi değil. :) askerlik demek 24 saat esasına göre hizmet demektir. yani sen sabah 8 akşam 5-6 kavramını bence pek düşünme..! hakkında hayırlısı neyse o olsun..!

Allah tez zaman da gidip gelmenizi nasip etsin

askerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr asker asker yaylalar yaylalar güncel:)

konuyu şöyle yapalım haziranda okul bitirip askere gidecekler kimler
ben:D başlayalım saymaya:D

sadece 2 kişimi var koca forumda askere gidicek :)

Geri