nikelaj paslanması..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cedoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cedoo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arka ve ön opel logosu, jantlardaki ortadaki ufak opel logoları nikelaj ve paslanmış gibi bir renge büründüler. o kadar siliyorum etkisi yok. neyle gider bu nikelaj lardaki pas lekeleri???

Büyük yapı marketlerde çeşitli markaların nikelaj temizleyicileri mevcut. Diğer bir öneri ben denemedim ama ; metal temizleyiciler var krem kıvamında..

Eğer kaplama bozulduysa çaresi değiştirmek, pasta ile deneyebilirsin.

garantiye girermi acaba bi gidip sormak lazım ya hayır diyeceklerdir eminim....

Eğer tüm bakımlarını yetkili serviste yaptırdıysanız olabilir, fakat yine de bazı parçaları garanti dışı tutabiliyorlar.

Garanti işini direk opel Türkiye müdürlüğüne sorun servisle muhattab olmayın

bugün opel genel müdürlüğünden aradılar. nikelaj paslanması için mail atmıştım. yetkili servise yönlendirdiler. kontrol edilip eğer garanti kapsamına giriyorsa değiştireceklermiş. aracın nikelajına sürülen bir maddeden dolayı bozulmuşsa bişey yapamayız dedi. yarın gideyim incelesinler ne diyecekler merak ediyorum açıkçası...

bugün opel genel müdürlüğünden aradılar. nikelaj paslanması için mail atmıştım. yetkili servise yönlendirdiler. kontrol edilip eğer garanti kapsamına giriyorsa değiştireceklermiş. aracın nikelajına sürülen bir maddeden dolayı bozulmuşsa bişey yapamayız dedi. yarın gideyim incelesinler ne diyecekler merak ediyorum açıkçası...

İnşallah sizin gönlünüzden geçtiği gibi olur :)

bugün servisten çağırdılar nikelaj paslanması için. fotoğraf çekildi ve 1 saate kadar haber vereceğiz dediler. az önce telefon geldi , komple ön panjur, arka opel logosu ve jant lardaki ufak opel armaları garantiye giriyor dediler. parçaların siparişi verildi bir kaç güne sizi arayıp değişimi yapacaz dediler.

tebrik ederim opel i . inşallah diğer konulardada müşterilerini üzmeden sorunlara çözüm bulurlar.....

kullandığınız araç profil bilgilerinde yazan astra j ise opeli tebrik etmek yerine bu model araçta nikelaj deformasyonu nasıl olur diye hesap sormak lazım :)
işin arkasında durmalarıda iyi tabi :)

Geri