Nihayet xenon farımı taktırdım.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mbaran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kalite farkı vardır elbette orjinaldir o deger bence fiyatta uygun hayırlı olsun olsun güle güle gezz

setapxxx' Alıntı:
iyide ilk kez yazmadım daha öncede yazdım ben bunu.+ kafa karışcak bişey yok bunda herkez özgür ve paylaşım paylaşım diye bağıryo herkez burda..en azından bilgisi olsun insanların

başka yerde açabilirsin .

gittin çok istediğin bilgisayarı 1 milyara aldın bi arkadaşına gösteriyorsun ve oda sana şu cevabı veriyor hadi yaa şu dükkanda 750 dese aklına düşmazmi yahu kazıklandımmı yoksa demezmisin benbozulurum sahsen...

ama konuyu açan arkadaşda sorun yoksa bence hiç yok...

sonuçta ben aydın dayım konuyu acan arkadaş ankarada.450 ytl diye ankaradan bana gelcek hali yok yanii.ben sadece aynı malı burda daha uygun rakama taktığımı söyledim.yani arştırsın diye belki ordada takan vardırr.yani paylaşım istemiyosanız bizde paylaşmayız kardeşim.bence no problem

setapxxx' Alıntı:
sonuçta ben aydın dayım konuyu acan arkadaş ankarada.450 ytl diye ankaradan bana gelcek hali yok yanii.ben sadece aynı malı burda daha uygun rakama taktığımı söyledim.yani arştırsın diye belki ordada takan vardırr.yani paylaşım istemiyosanız bizde paylaşmayız kardeşim.bence no problem

yahu ben anlatamadım galiba senin yazılarını okuyorum sanada itimat ediyorum çok fazla faydalandım bilginden yazıdada belirttim zaten gerilmenin anlamı yok kendi düşüncemi yazdım keşke yazmasaydın dedim neden genelliyorsunuz arkadaşlar .

yanlış bendeyse özür dilerim...

bende teşekkür ederim.neyse sorun değil modetörler gerekirse silsin sadece bilgilendirmek istedim..

Arkadaşlar gerginliğe gerek yok.. Soner arkadaşımız teknik bilgi paylaşımıyla hepimize yeterince yardımcı oluyor.. Berat'ta zaten Soner'in teknik bilgisinden faydalandığını yazmış.. Burdaki konu tamamen bir ürünün fiyatıyla ilgili ve Soner'de samimiyetle ürünün fiyatını yazmış ama dediği gibi arada Aydın-Ankara farkı var.. Şimdi bende burda İstanbul'daki fiyatı yazsam Soner'e ayıp olur :D

Bilgilerimizi paylaşalım,kimseye zararı olmaz :good:

Ben dün böyle sırf ucuz fiyat yüzünden xenon taktırmaya gittim sonuç bozuk bir ampul,ampul yuvası ve eskisi gibi göstermeyen bir far...

astracdtı' Alıntı:
Ben dün böyle sırf ucuz fiyat yüzünden xenon taktırmaya gittim sonuç bozuk bir ampul,ampul yuvası ve eskisi gibi göstermeyen bir far...

eee naptın şimdi gidip kafasına fırlatsaydın kiti

Valla yarım bıraktırdım ne yapayım zaten yakamadılar xenon benden yarım saat önce taktıkları astrada koç gibi çalıştı benim ki olmadı program yüklediler yine olmadı baktım kutup başlarını söküyorlar aman dedim kalsın benim sarı farlarıma kurban olurum...

Arkadas opal da taktırmıs ki fiyatı yüksek olabilir ve muhtemelen araçta yaratabileceği bütün sorularda garanti altına alınmış bu durumda.Elektrik tesisatından dolayı allah korusan bi yangın durumunda olabilecekleri düşünün ...

Geri