nihayet bulduğum leonum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya sadece hayırlı olsun demeyin:)) iyi kötü her türlü yoruma açığım lütfen.... kapı kollarndaki kromlar ve kaputtaki yapışkan çıkacak.. renk duruş fiyat hakkında neler düşünüyorsunuz?

gokhan dogrusunu soylemek gerekırse kıskandım hakıkaten cok guzel rengını sıyah alırsın dıye dusunuyordum ama kırmızı olsun bes kurus fazla olsun demıssın dıkkat ettıgım arka kapılarda tutamak yokmu

bence o yapıskan dıye hıtap ettıgın sey dursun boyle daha dıkkat cekıyor

kazasız cezasız belasız ıyı gunlerde 1000

maşallah..! Allah kaza bela vermesin. gerçekten güzel araba.

hayırlısı olsun ya renk muhteşem ve kapı kolundaki kromları çıkarmabence renkle harika uyum sağlamış ve direksiyon çok güzel duruyor devir saatide çok güzel bea bak bunları samimi söylüyorum gerçekten hoş alırsan kazasız belasız iyi günlerde güle güle kullanmak nasip etsin allah

İşte bu :D Renge laf yok çok güzel duruyor kapı kollarıda iyi ama kaptuttaki sticker hoş durmuyor :) Şimdiden Hayırlı olsun

hayırlısı olsun kazasız belasız.krom parçaların kaldırılmasına katılıyorum.

Hayırlı olsun Gökhan,kardeş sol önkapı altında çizik değilde azbir içe göçük var farkındamısın?

hayırlı olsun allah kaza bela göstermesın kapı kolu güzel kaputtakını kaldırabılırsın bencede hos durmuyor.

gökhanım hayırlı olsun güzel araç allah kaza bela vermesin.
RENK MÜKEMMEL

Renk güzel, sticker sırıtıyor, krom kapı kolları güzel ama olmasa da olur, jantlar da bence daha güzel olabilirdi.

Bülent, Leon'larda arka kapı kolları C sütununun içine gizlenmiş durumda.

Geri