niçin astra h 2009

Opel'de almak istediğiniz donanımları muadili olan VW'den almaya kalkarsanız dünyanın parasını ödemek zorunda kalıyorsunuz.Bu farkı vermeye hiç gerek yok çünkü Opel ile VW arasında kalite farkı görmüyorum.Öyle olsaydı VW'de alabilirdik Opel yerine

Benim kuzende golf otomatik war satmaya çalışıyoruz.. Satarsak eger onada astra hb alacaz..

neden mi astra?İmzamdaki fotoğraf açıklayıcı olmuştur heralde:P

megane sedan düşünmüştük önce.ancak dha sonra astranın koltuğuna alıcı gözüyle oturunca aradaki işçilik,konsol farkı,kalite ilk göze batan şeyler oldu.direk babamı ikna çabalarına başladım.o da hak verdi her ne kadar renault'tan kopmak istemese de.sonuçta opel dedi.zaten bi sempatisi de vardı.biraz daha bişeyler koyduk ve elegance paketli enjoy a yazıldık.yol tutuşunu ve performansını yazmama gerek yoktur sanırım :):)

alman kalıtesı var:)

burda vw golf daha cok astraya göre bende almadan önce golf 4 vardi sattim 5 kasaya baktim ikinci el donanimli buldum amaaaa fiyat ucuk daha fazla donanimli astra h aldim 3.4 bin euro ucuza fiyatlar ayni olsaydi golf 5 alirdim yalan yok

Saglamlik,Yol tutusu, Alman ekolu olmasi, ic ve dis goruntusu ve ayni sinif diger markalara gore (ornegin honda civic) daha ucuza daha cok aksesuar alinabilmesi (elegance modelindeki full sensorler, grafik ekran yol bilgisayari, Cruise control, easytronic vites vs.)

fazla sorun çıkarmıyor..

fiyatına göre arabanın sundukları çok daha mantıklı o yüzden astra h;)...

Geri