niçin astra h 2009

astra h hb elegance 09 16

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar 2009model astra h alanlar astra yı neden terch ettiklerini:):D diğer markalara göre cazip olan yönlerini paylasalım istedim tesekkürler

benim için önemli olan iiç mekan kalitesi ve dış mekan cazipliğidi

Astra sağlamlığı, iç mekanın kalitesinden ziyade sağlam görüntüsü. (Bazı arabalarde oyuncak gibi oluyor).
HB lerinin spor görüntüsü
Dizel motorun tutumluluğu
İkinci elinin çok fazla üzmemesi
Daha önce opel kullanmam vesilesi ile günahıyla sevabıyla opel markasını sevmem.
ÖTV ye aracı istediğim özellikler ile yetiştirebilen tek marka olması.
Ve tabiki Opelim.net gibi bir bilgi paylaşım platformu olması:))

Her ne kadar anavatanından kopmuş olsa da hala bir Alman markası olması, (Alman hükümetinin marka üstünde hakkı vardır),

ÖTV indirimi,

Galeride incelediğimde beni beklediğimden daha fazla etkilemesi..

Astra tüm modelleriyle başarılı bir ürün.

iç mekan kalitesi ve geniş ekranlı yol bilgisayarı

Chevrolet Aveo ile başlayıp, Hyundai Era, Opel Corsa üç beş daha (Milyar.:)) ekleye ekleye geldiğim otomobil. Rakipleri ise; Honda Civicten, son zam gazığından sonra vazgeçildi. Ford Focus plastik kalitesizliği ve otomatiğinin çok yakmasından vazgeçildi. Son aday Fiat Bravo idi. Hactcback olması ve Haziran ayında gelecek olması sebebi ile elendi. VW Jettayı da bir an düşündüm, onu da yazmadan geçmeyeyim. Bütçem yetenler, son derece boş araçlardı. Donanım eklenince de, tosbağa araçları ile ünlü VOLKSWAGEN oluyordu, Rolls Royce fiyatı. :)

Netice olarak, fiyat kalite oranını elimdeki bütçe ile karşılayabilecek, en iyi otomobil olarak gördüğüm için, tercih ettim. Umarım, yüzümü kara çıkartmaz.

Chevrolet Aveo ile başlayıp, Hyundai Era, Opel Corsa üç beş daha (Milyar.:)) ekleye ekleye geldiğim otomobil. Rakipleri ise; Honda Civicten, son zam gazığından sonra vazgeçildi. Ford Focus plastik kalitesizliği ve otomatiğinin çok yakmasından vazgeçildi. Son aday Fiat Bravo idi. Hactcback olması ve Haziran ayında gelecek olması sebebi ile elendi. VW Jettayı da bir an düşündüm, onu da yazmadan geçmeyeyim. Bütçem yetenler, son derece boş araçlardı. Donanım eklenince de, tosbağa araçları ile ünlü VOLKSWAGEN oluyordu, Rolls Royce fiyatı. :)

Netice olarak, fiyat kalite oranını elimdeki bütçe ile karşılayabilecek, en iyi otomobil olarak gördüğüm için, tercih ettim. Umarım, yüzümü kara çıkartmaz.
Benimde kararsız kaldığım model Bravo ile Astra idi. İstediğim modeli getirtemedikleri için astraya dönmek zorunda kaldım.

Aslında şimdi 105 hp lik dynimic modelinin ellerinde olduğunu ve astradan nerdeyse 3000 tl ucuza verebileceklerini söylüyorlar. Kafa iyice karıştı şimdi.
Astranın donanımı bravo da yok, ama bravoda da 105 hp lik 290 torkluk dizel motor var. Dediğim gibi kafa iyiden iyiye karıştı

bizim bi hocada kırmızı bravo var.. fiattan nefret ederim ama özellikle arka stoplar falan çok hoşuma gitti.. iyi bi araca benzio..
ama bi opelci olarak yinede opelden vazgeçmezdim bende astra alırdım.. sonuçta opel kadar keyif verceğini sanmam bravo nun

tek cümle kapısını kapattıpında çıkan o sesin güven vermesi yetmez mı_?benimki 2008 ama olsun :D

Son düzenleme:
opel...

Geri