new astra angel far !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UURCEM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nisan sonu Mayıs başı gibi gelecek..FK nın ürünü.xenonlu angelli..450 civarı olacak fiyat.

sabırsızlıkla beklıyoruz angel farları

aynen bende beklemedeyim

:sorry: astra h ın angeli problemli oluyo yada bende ole oldu.ama farlar açılıo hiç tavsiye etmiyorum benim ikikere açıldı ama genede randıman yok bende ya cosmo farı alcam yada hazır tuning farı çıkarsa onu alcam die bekliom.en dandik arabalara bile angel far çıkarıdılar biz çıkarmadılar bekliyom ben hala çıkar belki diye ben 200 ytl ye yaptırdım
bildiğim kadarıyla izmirde astra h serisi için angel eye mevcut. çifti 500 ytl civarı sanırım.

emın mısın

yeni vectralarda angel eyes gördüm. farları astraya benziyor zaten. yeni astra için de çıkar yakında diye tahmin ediyorum. ebay'de bile yok çünkü.

(yabancı sitelerde astra mk5 diye de aratabilirsin arada angel eye'ları. vauxhall olarak da üretildiği için astra orda h kasa değil mk5 kasa olarak geçiyor )

arkadaşım sen "eminmisin" diye sorunca hafta sonuna kadar bekledim ve sanayide 1001 otoda daha önce var olduğunu sandığım far takımına bakmaya gittim. maalesef angel eye değilmiş. bende şurdan yanıldım. ben ordaki arkadaşa xenon taktırmak istediğimi ama farlarıda angel eye yapmayı istediğimi söyledim. çünkü kesinlikle merceksiz kullanmayı düşünmüyorum. o da bana "abi gerek yok biz farları ayarlarız, kimsenin gözünü almaz " demişti. yani bana merceksiz far yok demedi. o yüzden çuvalladım. kusura bakma. ne zaman çıkar piyasaya dedim. bilgim yok ama illaki çıkacak dedi. :sorry:

olur boyle seyler. ama angel far veya merceklı farın kalıtelı ve şık bır yan sanayı uretımı pıyasaya dustugunde ılk goren duyan adres ve fıyat bılgılerını forumda bıldırırse cok ıyı olur.

Geri