Nevruz Bayramımız Kutlu Olsun!...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nfrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nfrt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
430.jpg

Türk milleti için yeniden başlangıç gibi bir manaya da gelen NEVRUZ bütün dünya Türklerine kutlu olsun.
Ayrıca, bu milli bayramımızı kendi çıkar ve kötü amaçları uğruna kullananları da şiddetle kınıyor ve lanetliyorum!...

Nefret' Alıntı:
430.jpg

Türk milleti için yeniden başlangıç gibi bir manaya da gelen NEVRUZ bütün dünya Türklerine kutlu olsun.
Ayrıca, bu milli bayramımızı kendi çıkar ve kötü amaçları uğruna kullananları da şiddetle kınıyor ve lanetliyorum!...

+1071

Nefret' Alıntı:
430.jpg

:good: :good: :good:

Her ikinizede katılıyorum.:alkis: :alkis:

Nefret' Alıntı:
430.jpg

işte bu büyük yazılı olan asıl önemli nokta bütün bir milletin sahip oldugu bir degere gölge düşürüyor kansız ahmaklar...

eline saglık NeFReT...

:good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:

bayramınız kutlu olsun biz fakültede kutladık çok güzeldi..

bnde hepinize +1905

ellerinize sağlık.:alkis:

Geri