15 Haz 2010 #11 ege_kip Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Nis 2009 Mesajlar 170 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Cappy' Alıntı: internetten receiver'e hat çekenler var. araştırmak lazım. arkadaşın abisi teknisyen, full açık izliyorlar digiturk paketlerini Genişletmek için tıkla ... Bir dostumda aynısı yapıyordu yakalandı yedi cezayı.
Cappy' Alıntı: internetten receiver'e hat çekenler var. araştırmak lazım. arkadaşın abisi teknisyen, full açık izliyorlar digiturk paketlerini Genişletmek için tıkla ... Bir dostumda aynısı yapıyordu yakalandı yedi cezayı.
15 Haz 2010 #12 alperuzi Kayıtlı Kullanıcı 06-Ankara Katılım 14 Ocak 2010 Mesajlar 1,636 Tepkime puanı 1 Puanları 36 hiç gerek yok bu triplere, kablo TV geliyorsa apartmanınıza alıyorsunuz Teledünya, aylık 9.5TL. 6 tane HD kanal da var. Şu anda dünya kupası maçlarını TRT HD'den izliyorum ve inanılmaz keyifli. Bir daha nasıl SD maç yayını izlerim bilemeyecem
hiç gerek yok bu triplere, kablo TV geliyorsa apartmanınıza alıyorsunuz Teledünya, aylık 9.5TL. 6 tane HD kanal da var. Şu anda dünya kupası maçlarını TRT HD'den izliyorum ve inanılmaz keyifli. Bir daha nasıl SD maç yayını izlerim bilemeyecem
15 Haz 2010 Konuyu Başlatan #13 L LND Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Eki 2006 Mesajlar 8,672 Tepkime puanı 0 Puanları 0 ne kadar ceza yedi peki? bu arada yeni bişey keşfettim benim pc de tv kartı varmış yauuuuuu