Nerde ?hangi saatte cevirme var??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mertttt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mertttt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Silelim!!!lütfen

...

Son düzenleme:
Kurallara uyarsak bence hiç yol değiştirmeye gerek kalmaz çok saçma bir konu

+1000 senin bir eksigin yoksa çevirmeden neden korkuyorsun. zaten ne hikmetse polis eksigi olanı buluyor. benim hiç eksiğim yok 3 senedir polis hiç çevirmedi. çevirmeden korkacağınıza eksiklerinizi tamamlayıp alkollü araç kullanmayın.

kurallara uyarsak bence hiç yol değiştirmeye gerek kalmaz çok saçma bir konu

+10000 bencede çok saçma bir konu ve bu şekilde farkinda olmadan birbirimizi suça itmekten başka işe yaramaz

Sabah 11 'den itibaren Küçükyalı sahilde kadiköy istikametinde akşam 4 = 5 'e kadar sürekli radar kontrolü yapılıyor.

Yine aynı saatler içerisinde Gebze istikametinde Kartal sahil yolu üzerinde hafta içi de haftasonuda sürekli radar kontrolüne denk geliyorum.

+10000 bencede çok saçma bir konu ve bu şekilde farkinda olmadan birbirimizi suça itmekten başka işe yaramaz

+1000 senin bir eksigin yoksa çevirmeden neden korkuyorsun. Zaten ne hikmetse polis eksigi olanı buluyor. Benim hiç eksiğim yok 3 senedir polis hiç çevirmedi. çevirmeden korkacağınıza eksiklerinizi tamamlayıp alkollü araç kullanmayın.

kurallara uyarsak bence hiç yol değiştirmeye gerek kalmaz çok saçma bir konu

saçmaysa okumassin ,karişmassin,okumamiş gibi yapasin,bişey de yazmassin.saygili olursun!!konuyuda kirletmessin!!!zaten forum kurallarini ve saygiyi öğrenmenizi beklkemek hata zaten,böyle gelmiş böle gidersiniz

Sabah 11 'den itibaren Küçükyalı sahilde kadiköy istikametinde akşam 4 = 5 'e kadar sürekli radar kontrolü yapılıyor.

Yine aynı saatler içerisinde Gebze istikametinde Kartal sahil yolu üzerinde hafta içi de haftasonuda sürekli radar kontrolüne denk geliyorum.

Aynen öyle abi maltepeden küçükyalıya olan o düzlükte bugün radar vardı..Herkes orda farkında olmadan bile baya sürat yapıyor..

Bugün küçükyalıda radardan sonra pinhan restaurantın orda çevirdiler.Cam filmi vs.sorun yaratırlar dedim babama ama bişey demediler.Tam tersine memleket neresi vs gibi muhabbet ettiler :D

+1000 senin bir eksigin yoksa çevirmeden neden korkuyorsun. zaten ne hikmetse polis eksigi olanı buluyor. benim hiç eksiğim yok 3 senedir polis hiç çevirmedi. çevirmeden korkacağınıza eksiklerinizi tamamlayıp alkollü araç kullanmayın.

Evet haklısınız ancak,Aracın eksiği yok alkol yok ama örnek cam filmi var.Bu yüzden gelip birsürü uraşabilirde.. O yüzden nerde çevirme olduğunu paylaşsak kötümü olur..?
Zaten çoğu aracın eksiği yok fazlası var diye takıyolar :D :)

saraçoğlu stadı yanı ,feneryolu ışıklar,sahilyolu.Belli saatler yok akşam herhangi bir anda karşınıza aniden çıkabilirler.

Geri