Merhaba arkadaşlar, bugün 1.6 vectra b sahibi arkadaşım bir sorun yaşamış, kendisi mesaide olduğundan araştıramamış yolda yaşadığı sorunu. Yaşadığı soruna göre alt devirler ve rölantide felaket bir sallantı titreme var, motor yerinden çıkacak gibi titriyormuş, 2bin devirden sonra güzel bir sorun yok ancak 4bin devirden sonra yine bir fırlayacakmış gibi titremeler varmış.
Motor kulakları veya şanzıman kulağı olabilir mi acaba dedim, yok onları daha önce defalarca kırdım farklı bişey dedi, ateşleme bobinini de daha önce bozdum o da değil silindirlerin tamamı çalışıyor ancak sadece titreme hatta hoplama var diyor.
Motor kodu X16XEL Vectra B2, bir el atarsanız sevinirim hiç yoktan neler olduğuna dair bilgi sahibi olabiliriz.
Motor kulakları veya şanzıman kulağı olabilir mi acaba dedim, yok onları daha önce defalarca kırdım farklı bişey dedi, ateşleme bobinini de daha önce bozdum o da değil silindirlerin tamamı çalışıyor ancak sadece titreme hatta hoplama var diyor.
Motor kodu X16XEL Vectra B2, bir el atarsanız sevinirim hiç yoktan neler olduğuna dair bilgi sahibi olabiliriz.