nedir bu OPEL düşmanlığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M@honi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

M@honi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Genelde Diğer Forumları da geziyorum ama gördüğüm şeyler hiç hoşuma gitmiyor sürekli opeli bir kötüleme çalışması var bu opel i çekememe mi yoksa bi karalama çalışması mı anlamış değilim gerek servis lerin yetersiz ilgisinden gerekse araçlarda çıkan sorunlardan dolayı sürekli bir opel düşmanlığı var bu gördüğüm yorumlar hiç opel kullanmamış ama opel e karşı bi sempati besleyen insanlarında opele soğumasını sağlıyor ben kendi astramda bu yaşanan sorunların hiç birini yaşamadım yaşayanlar varmıdır bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ne yapmak gerekir fikirleri olanlar yazarsa çok sevinirim teşekkürler...

Evet arkadaşım, bende aynı şeyden şikayetçiyim. Her önüne gelen Opel için kötü konuşuyor. Bende 2005 astra var, alırken millete bi akıl danışim dedim, üstelik biri sanayide tanınan bi usta, biri galerici falan. Hepsi, sakın alma, servisten çıkamazsın, çok kötü araba deyip durdular. Bi de herkes Corolla al, Cicic al, daha iyi, arıza çıkarmaz dediler. Eski kasa Astralardan kullandığım için biliyorum taş gibi araba olduğunu, yoksa benide yoldan çıkarabilirlerdi, dinlemedim hiçbirini aldım. Çokta memnunun, iyikide almışım. Bizim millet meraklı boş konuşmaya, yoksa opel düşmanlığı olacağını sanmıyorum...

benimde bir sorunum olmadı ama daha 4-5 aylık araba

www.sikayetvar.com a bir girin de görün opel 1. sırada neler var neler...otomobiller bölümünde.....birde opel için o şikayetlerin 2 katı daha varmışmış ta sildirmiş diolar...

bunların %90 ı servis bazlı sorunlar bu yüzden kafaya takacak bişey yok. Ben arabamdan gayet memnunum kıskananlar çatlasın

herkese selam
bence opel çok nazik ama aynı andada çok sağlam araba ama malesef milletimiz arabasına yeteri kadar değer vermeyince bakmayınca zamanında servise filan götürmeyince problem yaşıorlar ondan sonrada opel dandik diorlar servisten çıkmazsın diorlar. sen ilk önce kendi de kabahatı bulda sonra çamuru opele at kardeşim:-) onu bunu bilmem kim ne derse desin üstadlar ,opel bir tutkudur opleden başka tanımam :good: benim görüşüm bu sağlıcakla kalın saygılar

Teknikelektronikci

valla opel hiçte nazik bi araba değil... ben çok sert kullanırım arabamı... ama 2003 yılından beri hiç sorun çıkarmadı... sadece 1 kere z-rot değişti... oda normal... periyodik pakımını yaptırıp biniyorum valla eşşeğe biner gibi...

orhaninho' Alıntı:
www.sikayetvar.com a bir girin de görün opel 1. sırada neler var neler...otomobiller bölümünde.....birde opel için o şikayetlerin 2 katı daha varmışmış ta sildirmiş diolar...

Bak güzel kardeşim ben başka bir sayfada daha yazdım.OSD 1993 yılından bu yana ithal otomobil satış adetlerini bir incele ve şikayetler üzerinden bir % hesabı yap tüm gerçeği o zaman anlarsın.
Ayrıca yukarıda kırmızı ile işratlediğim alanı tekrar bir okursan,sen inanıyormusun böyle bir şeye,eğer inanıyorsan sende o siteye şikayet yazarak suça ortak olmuş olursun. ( ben inanmıyorum )

ayrıca sorunların hepsi arabadan kaynaklanmıyor arkadaslar bunda malesef kötü servislerinde payı var .. bütün opel servisleri iyi olacak değil içlerinde kötü olanlarda var ..

.

palermo' Alıntı:
ayrıca sorunların hepsi arabadan kaynaklanmıyor arkadaslar bunda malesef kötü servislerinde payı var .. bütün opel servisleri iyi olacak değil içlerinde kötü olanlarda var ..

Ne demek kardeşim opel gibi bir markanın yetkili servisinin kötü olmak gibi yada yeterli olamamak gibi bir lüksü olmamalı...Olanıda varsa opel bunu görmeli ve gerekeni yapabilmeli..Ben arabamla ilgili çok sorun yaşadım servislerlede çok sorun yaşadım bunlar ayrı konular..Hiç bir zaman biyerde anlatmadım yada işte şikayet sitelerine girmedim arabamı seviyorum ama mükemmel değil bunuda biliyorum..Zaten hangi marka %100 müşteri memnuniyeti sağlıyabilirki...Ben hizmet sektöründe ve müşteri ilişkileri ile ilgili çalıştığım için iyi bilirim bizim halkımızı memnun edecek ne bir marka ne bir güç nede bir kuruluş var...Boşverin bence...:sorry:

ben anlamıyorum zaten ya adam opel almış aracında sorun var servise gitmiyoda şikayetimvar.com a yazıyo.ya kardeşim orası servismi yada opel türkiyenin sitesimi ordan senin sorununu okuyup sana servisimi yollucak opel türkiye.bi şikayetin varsa servise gidersin servislerde okadar değerli okadar,okadar iyi,beyin ustalar varki anlatamam sadece yetkili değil özel servislerde aynı gidersin usta bakar yapamzsa eğer saha mühendisi geliyor o bakıyo eğer oda işin içinden çıkamzsa ki çıkamadıkları arızalar oluyo(biz yetkiliserviste calışırken birtane corsa b değiştirdik garantiden)sana yenisini verirler.bu işler böyledir.sen siteye şikayetini yaz sonra giderilcek diye bekle.biz hakkımızı armasını bilmiyoruz zaten millet olarak:mad:

Geri