M
mdellal
Bilgi Girilmemiş
Yakıt konusunda bi artısı olurmu bilmiyorum ama sürtünmeyi ve motor sesini azalttığı kesin ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mdellal' Alıntı:Yakıt konusunda bi artısı olurmu bilmiyorum ama sürtünmeyi ve motor sesini azalttığı kesin ...
sitede tanıtımda yağ değişimindende etkilenmez diyordu yağ seviyesini arttırmadığına göre adamların dedikleri doğru olma ihtimali varkurt.ibrahim' Alıntı:Bu gün ben hertürlü riski göze aldım ve ve koydum.
( 470 cc )yağ miktarında artış yapmaz diyor . Ve gerçektende yapmadı. Bor kimyasal değişikliğe uğrayıp metallere yapışıyormuş. ses durumunda azalma var. Yakıt ve perfonmas durumunu zaman içinde belli olacak onun için şimdilik yorum yok. :good:
Bunun için biraz bekleyelim depoya birde enjektör temizleyici attım . Budepoyu kullanayım kısmetse sonucu bildiririm. Erken karar veripte yanıltıcı olmasın.whiteman' Alıntı:sitede tanıtımda yağ değişimindende etkilenmez diyordu yağ seviyesini arttırmadığına göre adamların dedikleri doğru olma ihtimali var
yakıt ve performans konusundaki fikirlerini bekliyorum olumlu olması halinde bende şansımı deneyeceğim