nedir bu 100 yılın buluşu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan whiteman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yakıt konusunda bi artısı olurmu bilmiyorum ama sürtünmeyi ve motor sesini azalttığı kesin ...

Bu gün ben hertürlü riski göze aldım ve ve koydum.
( 470 cc )yağ miktarında artış yapmaz diyor . Ve gerçektende yapmadı. Bor kimyasal değişikliğe uğrayıp metallere yapışıyormuş. ses durumunda azalma var. Yakıt ve perfonmas durumunu zaman içinde belli olacak onun için şimdilik yorum yok. :good:

mdellal' Alıntı:
Yakıt konusunda bi artısı olurmu bilmiyorum ama sürtünmeyi ve motor sesini azalttığı kesin ...

ses konusuna katılıyorum...

kurt.ibrahim' Alıntı:
Bu gün ben hertürlü riski göze aldım ve ve koydum.
( 470 cc )yağ miktarında artış yapmaz diyor . Ve gerçektende yapmadı. Bor kimyasal değişikliğe uğrayıp metallere yapışıyormuş. ses durumunda azalma var. Yakıt ve perfonmas durumunu zaman içinde belli olacak onun için şimdilik yorum yok. :good:
sitede tanıtımda yağ değişimindende etkilenmez diyordu yağ seviyesini arttırmadığına göre adamların dedikleri doğru olma ihtimali var
yakıt ve performans konusundaki fikirlerini bekliyorum olumlu olması halinde bende şansımı deneyeceğim

whiteman' Alıntı:
sitede tanıtımda yağ değişimindende etkilenmez diyordu yağ seviyesini arttırmadığına göre adamların dedikleri doğru olma ihtimali var
yakıt ve performans konusundaki fikirlerini bekliyorum olumlu olması halinde bende şansımı deneyeceğim
Bunun için biraz bekleyelim depoya birde enjektör temizleyici attım . Budepoyu kullanayım kısmetse sonucu bildiririm. Erken karar veripte yanıltıcı olmasın.

Artık bekleyeceğim neticede adamların dedikleri gibi motorun ilk günkü haline dönme ihtimalide var ;)
keşke kaportayı da ilk günkü haline döndüren bişeyler olsa :P

Ben kullandım, yakıt tüketimi , ses ve hararet konusunda bir değişiklik olmuyor , ama motorun devirlenmesinde kesin değişiklik oluyor çok daha kolay bir şekilde üst devirlere çıkabiliyorsunuz bunun yararı da ara hızlanmalarda hemen fark ediliyor. Ancak kullanalı 30000 km filan oldu etkisini yitirdi zannedersem ilk zamanlardaki değişim zayıfladı diyebilirim,ancak arabam da yaşlandı artık .

en azından şu power up motor up dan iyidir yahu...

Bu yağ katkısının aslı "NNT BOR POWER" dir.. MOTOR SILK BOR ON CLS BOND YÜZYILIN BULUŞU amerika tarafından yapılan ve Türkiye'ye ithal olarak gelen bir üründür. "NNT BOR POWER" Türkiye'de, Türk mühendisler tarafından elde edilmiş bir üründür. Bu arada iki ürün arasında içerik olarak hiçbir fark yoktur. Sadece fiyat farkı var.

Ayrıca, bundan 5 Ay önce 92 model Toros marka arcıma NNT BOR POWER koydum. Yağın etkisini göstermesi için yaklaşık 1000km ye yakın yol yapmanız lazım. Ayrıca ses azalma olayı,yüksek hızlarda, motorun sıkıştığı devirlerde kendini gösteriyor. Çekiş gücü, yakıt tasarrufu, hakkında pek bişey diyemiyecem ama yağın motorun içinde olması insana güven veriyor. Arabayı korkmadan zorlayabiliyorsunuz..

Bilgi için:

http://www.boraxtr.com/boraxtr/borpolitikasi/nanousak051012.htm

http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=1661&IID=23939

Geri