Neden Opel'e ve hangi OPEL'e aşığız????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _volkan_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sağlam havalı ve rahat olduğu ve icinde kendimi güvende hissettiğim icin seviyorum

bertone tam benlik bundan sonraki arabam opel olur mu bilmem ama şuan arabamla mutluyum...

vectra b.... ötesi var mı bu işin.

opele değil calibra ya hastayım..

mercedes bmw alıcak gücüm yok.. aracım 2006 model corsa.. o zamanlar clio yada fiat palio almaktansa corsanın mantıklı olcağını düşündüm ve aldım.. fiatın en lüks paliosuna bindim baktım.. sonra corsanın essentia sını aldık ama bence paliodan 10 kat daha iyidir..
Opel orta gelirlinin lüks arabası..

tabiki astra g her türlü ortama ayak uydurabilir... sportif olduğu kadar da ağırbaşlı... genç yaşlı herkese yakışıyor...

Konforundan dolayı Vectra-c'ye,motorundan dolayı Vectra-b'ye,asalet ve sportifliği birarada sunduğundan Omega-b'ye:)

2001 Opel Vectra 2.0 Otomatik Vites buldum. İnşallah 2009 u da nasip olur.. (mu acaba)

2001 Opel Vectra 2.0 Otomatik Vites kullanım kılavuzu arıyorum. Fotokopi, asıl, word veya pdf dokumanı fark etmez.

- Gençlere Astra- Orta yaş ve üstü Vectra- Kalabalık aileye Zafira- Arazide Frontera- Hanımlara ve öğrencilere Corsanasip olsun inşallah...

Geri