neden 590 trafik sigortası ödedim?

baymustang

Organizasyon Sorumlusu
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar geçenlerde trafik sigortası ödedim ama işin tuhafı geçen sene 325 ödedim 2 sene sadece ufak bi karşı tarafın vuruğundan dolauı ödemiştim oysa bu sene hiç kazam yoktu neden böyle oldu anlamadım.

yorum yapabilen var mı net olarak

opel combo 1.3 city plus

2006 model

usta sormadın mı hıc bı yere?? bncede cok ama cok fazla

mustafa aynı miktarı bende yatırdım geçen ay
benim araca vurmuşlardı amcam kullanırken kusur karşı tarafta olmasına rağmen,neden bu sene bukadar yüksek çıkıyor .

Bu yıl trafik sigortasına 100/20 zam geldi...ama o kadar fark olmaması gerek...

Geçen dönemde, bu sigortadan karşıladıgın bir hasar varsa, poliçeyi olumsuz etkilediğini biliyorum ama bu kadar yüksek oranda etkilermi bilemedim :confused:

usta etkılesede 600 lıra cok cok yuksek bı rakam bn 2006 model corsa van aracımı yatırdım kı tıcarı gecıyo arac 300 kusur tl ye nedır bu 600 lıra tanıdıktı yapan fırma arastırdı ındırım yapamasada dıger fırmada 500 cıktı 450 cıktı ondan sordum arastırdın8ız mı dıye

aracın yaşı, bulunduğu il, önceki yıldan ödemesi yapılan trafik kazalarının bulunması, sahibinin yaşı gibi konular trafik sigortasını etkiliyormuş.

Aracın yakın zamanda kazaya karışıp,karışmadığı.
sürücünün yaşı,bulunduğu il,vb gibi bir sürü uyduruk bahane para koparmak için geçerli bir sebep sayılıyormuş.
onun için yılardır hep yüksek ödüyorum bu kasko denilen illeti ve sigortayı
millet yaşlanmasam der. bende bıktım artık yaşım geçsede az ödesem diyom:D

valla araç kamyonet bende yük

aylık 50 lıraya gelıyor. vergısı 300 desen. ayda 25 de ona koy. kaskosu 800 desen. ayda 70 de ona koy. 150 lıra durdugu yerde. miss para. dahasıda vardır da aklıma gelmedi.

Geri