Merhaba arkadaşlar opel serviste taktirdigimiz necvox uruden memnun kalmazsak iade şansimiz var mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bayiii ile aranizdaki samimiyete baglibhdrkrks link' Alıntı:Merhaba arkadaşlar opel serviste taktirdigimiz necvox uruden memnun kalmazsak iade şansimiz var mi ?
değiştirilebiliyorsa cyclone cihaz ile değiştirmenizi tavsiye ederimbhdrkrks link' Alıntı:Bugün cihazi taktirdim sinyal sesleri uyari sesleri cok degisti yani sesler cok azaldi acayip moralim bozuldu ne yapsam kararsiz kaldim
HaKaN link' Alıntı:değiştirilebiliyorsa cyclone cihaz ile değiştirmenizi tavsiye ederim
Bende cyclone taktirin diyecektim ama hevesinizi kirmak istemedim acikcasibhdrkrks link' Alıntı:Bugün cihazi taktirdim sinyal sesleri uyari sesleri cok degisti yani sesler cok azaldi acayip moralim bozuldu ne yapsam kararsiz kaldim
Sensor seslerine bisey yapamayacaklardir bilginiz olsun cihazin şekli bu cunku.bhdrkrks link' Alıntı:Cylone yoktu serviste sadece necvox vardi daha 1 gun oldu en iyisi konusmak
Bence biraz bastirin cyclone diyebhdrkrks link' Alıntı:2000 TL ye. Valla yarin konusup cylone talep edicem yok derlerse iade talep edicem onada yok derlerse sökun diyip bir kenara kaldiricam maalesef