Ynt: NECVOX FİRMA GARANTİLİ ANDROİD GELDİ 1692 TL
Tr'de mevcut mu?
mcangar link' Alıntı:s100 greatt
Tr'de mevcut mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mcangar link' Alıntı:s100 greatt
REC link' Alıntı:Tr'de mevcut mu?
baya dolu bir cihaz bence acaba kullanımı hata falan nasıl ki bir video inceleme olsaneron link' Alıntı:http://www.oemnavigasyon.com/OPEL-ASTRA-J-ANDROID-NAVIGASYON-MULTIMEDYA-OEM-CIHAZI,PR-530.html
Burada necvox android cihaz var. Acaba orjinal necvox mu?
OPEL ASTRA J ANDROID NAVİGASYON MULTİMEDYA OEM CİHAZI
NECVOX
ANDROİD 2.3.4 İŞLEMCİ
COREX A8 CORE 1GHZ HAFIZA
512MB DDR2 1GHZ
albertxx link' Alıntı:Bence çok yanlış bakış açısı var android diyorsunuz iyi hoşta napıcaksınız androidle şimdi aldığınız alet navigasyon igo vs gibi bir dünya program var android dışıda kullanılıyor.Film izlemek için ekran kalitesi yeterli müzik dinlemek zaten aynı şekilde yeterli.Radyo yine aynı şekilde yeterli eee başka napılır ki bu cihazlarla Kalkıp oyun oynıcak veya programların alayını indirip whatsapp dı line wechat viber vs vs kullanıcak değilsiniz.
Bence android veya herhangi bir şey navigasyonlara bu kadar para verilmez tek +sı benim için geri görüş kamerası+bluetooth olur onun dışında telefonumdan çok rahat navi kullanıyorum gps aracılığıyla müzik arabama usb takıyorum bir dünya şarkı film izliyemiyorum onuda telefondan rahat hallediliyor yada gider 1 tane ucuz tablet alırım 200 liraya al film mis Sonuçta bu kadar para fazla bana göre işletim sistemi ne olursa olsun ambiyans değişicek diye fazla