Arkadaşlar Necvox İle İlgili Sorunuz Veya Sorununuz Varsa Sizde Burdan Yardımcı Olabilirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim bir sorunum var. dışarıda 300-400 euro yada dolar civarı olan bu cihazlar neden bizde 2.000tl ve daha yukarı fiyatlarda satılıyor?PysCo link' Alıntı:Arkadaşlar Necvox İle İlgili Sorunuz Veya Sorununuz Varsa Sizde Burdan Yardımcı Olabilirim
alper_bozkurd link' Alıntı:Öncelikle merhaba. Ben aracımı yeni aldım. İçinde Necvox DVA 9833HD var. Benim birkaç sorum olacak. Yanıtlarsanız sevinirim. Öncelikle, Navigasyonu ayarlayıp hedefi belirlediğimde gidilecek yeri buluyor. Ancak aracımı ne zaman tekrardan çalıştırsam, radyo veya cd dinlerken tekrardan o tarife başlıyor otomatik. Bunu nasıl ayarlayabilirim. Geri dönüş kamerası yağmurlu havalarda ve de gece hiç göstermiyor. Son olarak da Bluetooth ile telefonda konuşurken karşı taraftan çok net ses geliyor ama karşı taraf benim sesimi anlamakta çor zorlanıyor. şimdiden teşekkür ederim...