9 Eki 2016 #1 G gurhan07 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Ocak 2014 Mesajlar 92 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 47 tmc caliştira bilen varmı yada calişmasi için napmamız lazım bilgisi olan paylaşa bilirmi navigasyon dosyası lazım yardımcı olabilecek varmi
tmc caliştira bilen varmı yada calişmasi için napmamız lazım bilgisi olan paylaşa bilirmi navigasyon dosyası lazım yardımcı olabilecek varmi
9 Eki 2016 #2 Vectra92 Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Tem 2006 Mesajlar 318 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Cvp: necvox da TMC gurhan07' Alıntı: tmc caliştira bilen varmı yada calişmasi için napmamız lazım bilgisi olan paylaşa bilirmi navigasyon dosyası lazım yardımcı olabilecek varmi Genişletmek için tıkla ... tmc nedir ?
Cvp: necvox da TMC gurhan07' Alıntı: tmc caliştira bilen varmı yada calişmasi için napmamız lazım bilgisi olan paylaşa bilirmi navigasyon dosyası lazım yardımcı olabilecek varmi Genişletmek için tıkla ... tmc nedir ?
9 Eki 2016 #3 S sting1981 Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Kas 2010 Mesajlar 274 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 43 Trafik bilgi sistemi olması lazım. Doğrusu ben de araştırmadım, kullanılabiliyor mu? Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Trafik bilgi sistemi olması lazım. Doğrusu ben de araştırmadım, kullanılabiliyor mu? Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
9 Eki 2016 Konuyu Başlatan #4 G gurhan07 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Ocak 2014 Mesajlar 92 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 47 Cvp: necvox da TMC evet trafik bilgisi kurcaladim ama tmc donanim yok diyor nedense cözemedim
9 Eki 2016 #5 S sting1981 Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Kas 2010 Mesajlar 274 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 43 http://www.navigasyon.com.tr/tmccalis.html Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi Galiba ekstra bir donanım (anten gibi) gerekiyor Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
http://www.navigasyon.com.tr/tmccalis.html Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi Galiba ekstra bir donanım (anten gibi) gerekiyor Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
9 Eki 2016 Konuyu Başlatan #6 G gurhan07 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Ocak 2014 Mesajlar 92 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 47 Cvp: necvox da TMC sanırım anten gibi bir sey lazım
9 Eki 2016 #7 S sting1981 Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Kas 2010 Mesajlar 274 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 43 Eğer İstanbul gibi bir şehirde değilseniz çok da gerekli değil bence. Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Eğer İstanbul gibi bir şehirde değilseniz çok da gerekli değil bence. Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi