Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de format factory kullanıyorum, mpeg4 de oynatıyor ama divx avi daha kaliteli görüntü olaraktomacco link' Alıntı:bencede format factory kullanın biraz dönüşüm süresi uzun ama kaliteli ve ücretsiz bir programdır ve dönüştüme seçenekleri fazla.
format factory, imtoo mpeg encoder gibi programlar ile videoları avi, ya da divx olarak çeviripmuhammet17 link' Alıntı:Selam arkadaslar abiler opel astra2012 j aldik bu videolari oynatmiyi bana yardimci olurmusunuz cok vide oynatmaya calistim olmadi formati tam olarak nedir arkdaslar ...
ağırabi link' Alıntı:arkadaşlar, youtube'den video clip indirip necvox 9835'de seyretmek istiyorum. ne önerirsiniz? factory formatı beceremedim. başka bir program veya format var mı?
imtoo mpeg encoder, total video convertor bunları kullanabilirsiniz.ağırabi link' Alıntı:arkadaşlar, youtube'den video clip indirip necvox 9835'de seyretmek istiyorum. ne önerirsiniz? factory formatı beceremedim. başka bir program veya format var mı?