Ne yapmam lazım..*

FatihEmirhan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar forumları devamlı takip ediyorum ama kafam çok karışıyor sizlerden ricam astra 2000 arabam için performans arttırmak için ne yapmam lazım ama eksozdan ve motordan ses çok fazla çıkmayacak sessiz olucak :) ve yapmam gerekenler için maliyet ne tutar..... Bu arada ben sivas ta ikamet ediyorum tavsiye edeceğiniz yer varsa uğramak isterim...

Teşekkürler....Saygılarımla

chip tuning kat iptali %15 gibi bi artış alırsın maliyette 500 tl gibi flndır.

chip tunıngi guzel dedinde turbo olmayan arabalarda hikaye bir işe yaradığı yok katalitazör ipteline eywallah ama bunun yanında egr boğaz kelebeği temizliği carbon cleenar yaptır filtreleri temizlet ve araç km 200 bine yaklaştığında ust kapak sökulerek subapları temizler farkı gör

chip tunıngi guzel dedinde turbo olmayan arabalarda hikaye bir işe yaradığı yok katalitazör ipteline eywallah ama bunun yanında egr boğaz kelebeği temizliği carbon cleenar yaptır filtreleri temizlet ve araç km 200 bine yaklaştığında ust kapak sökulerek subapları temizler farkı gör
Virajlar için spor yay, bujileri değştirebilirsin, açık hava filtresi geliy şimdi aklıma...

Katalatizör iptali bana ne getirir ve ne götürür yani eksileri varmıdır?

Teşekkürler......

Katalatizör iptali bana ne getirir ve ne götürür yani eksileri varmıdır?

Teşekkürler......
katalitezör iptali arabanın hava almasını sağlamak gibi dusun tıkalı olan bir katta araç yeteri miktarda dısarı salım yapamayacak hava oranı duşuk olduğundan performans ta dusecek.yani eskiden soba bacaları tıkanırda soba yanmaz tuterdi ya onun gibi dusun yarın öbur gun kat arıza yaptığında sana 1500 lira dedikleri sok gitsin abi diyeceksin .eksilerine gelince bir nebze yakıt artışı soz konusu oluyor...performans bujileri ve açık hava filtresinide tavsiye ederim

TÜV katalizatör iptalini ağır kusur olarak sayıyor artık, iptal etmeden önce 2 kez düşünün.

katalitezör iptali arabanın hava almasını sağlamak gibi dusun tıkalı olan bir katta araç yeteri miktarda dısarı salım yapamayacak hava oranı duşuk olduğundan performans ta dusecek.yani eskiden soba bacaları tıkanırda soba yanmaz tuterdi ya onun gibi dusun yarın öbur gun kat arıza yaptığında sana 1500 lira dedikleri sok gitsin abi diyeceksin .eksilerine gelince bir nebze yakıt artışı soz konusu oluyor...performans bujileri ve açık hava filtresinide tavsiye ederim

Tamam Kardes anladım çok teşekkürler yanlız açık hava filtresindede söle bir sorun varmıs sanırıım ki motordan gelen sıcaklık etkiliyormus ?
Buna çözüm varmı? sıkıntı olmazmı?

teşekkürler....

pipercros kit kullandın mı sorun olmaz :) +500 :D

pipercros kit kullandın mı sorun olmaz :) +500 :D

Bu önerdiğiniz kit in arabanın sesine etkisi var mı? Ben arabadan normal sesinden baska ses çıkmasını istemyorum....

Teşekkürler

Geri