ne yapmalıyım??

hakan_yucel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bugün yolda giderken dik bi yokuşta 10-15 defa dur kalk yaptım ışıklar vardı ve trafik yoğundu
heralde debriyajıda tam ayarlayamdığmdan olucak çok kötü bi yanık kokusu geldi balatalrdan daha önce hiç bu kadar olmamıştı ve kaputun altından resmen duman attğını gördüm arabanın ufak ufak ve baya korkuttu beni bu durum,hemen çekip durdum ve ardından
kadranda farklı bi sembol yandı(arabanın ortasın da ingiliz anahtarı var) ve kalktıktan 5 dakka sonra kayboldu ve dahada bişey çıkmadı sizce kötü bi durum var mı ne yapmalıyım???

sanırım baskı balatanın ömründen yamişin.ne kadar yediğini bilemem ama benim de bi ara baskı balata çok zayıftı uzun yolda rampada zorlayınca o koku gelmişti ve balatanın ömrü tamamen bitmişti.ara sıra içerde balata pati yapıyordu. en kısa zamanda değiştirmiştim.450 civarına.bilgin olsun.balatan zayıfsa rampada hiç zorlama yolda bırakabilir.

ömrünü yemişşin balatanın bırdahakını şansın olmaz onu belırtım. ama sakin kullanımda birsey yok kullan bırsey olmaz

çok teşekkür ederim cevaplarınız için demekki en fazla 2-3 ay içinde kalırım yolda tahminimce

çok teşekkür ederim cevaplarınız için demekki en fazla 2-3 ay içinde kalırım yolda tahminimce
o senin kullanim tarzina bagli. balatalarin omrunden baya bir yedigin dogru ama o isik balata olcum musurunun asiri isinmsindan ve bir anda balata kalinlik degerinin degisiminden yanmistir, ve tabi haliyle yeni degerler netlesince de sonmustur. kontagi kapatip actiysan ki bu yeni degerleri algilamasi anlamina gelir, bir nevii bilgisayara restart atmak. o zaman sonmustur muhtemelen. bunu restart islemini benzin aldiktan sonra da yapmani tavsiye ederim, benzin ibren direkt yeni degeri gosterir;)

o senin kullanim tarzina bagli. balatalarin omrunden baya bir yedigin dogru ama o isik balata olcum musurunun asiri isinmsindan ve bir anda balata kalinlik degerinin degisiminden yanmistir, ve tabi haliyle yeni degerler netlesince de sonmustur. kontagi kapatip actiysan ki bu yeni degerleri algilamasi anlamina gelir, bir nevii bilgisayara restart atmak. o zaman sonmustur muhtemelen. bunu restart islemini benzin aldiktan sonra da yapmani tavsiye ederim, benzin ibren direkt yeni degeri gosterir;)
balata ölçüm müşürü nerde baglıymıs aceba??

Geri