Ne olur yardım, Ara Sıra Gaza Basınca Arabam Öksürüyor??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lelmas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sanırım biraz geç yazdım, aracıma kpg takıldıktan sonra ilk çalışmada benzinle çalışıyordu ve ben de aynı sorunu yaşıyordum lpg ye geçinceye kadar. lpg ustası boğazda kurum temizliğinin yapılması gerektiğini montaj sonrası söylemişti bana. ben de cc yaptırdım ve rahatladım.

Ankarada Carbon Clean'i Nerede Yaptirabilirim Ve Kaca Patlar Bilen Var Mi Arkaradaslar ?

Ielmas'a

Arkadaşım, bujileri değiştirdiğin halde hala kesiklik yapıyorsa, bobine gelen kablolarda da sorun yoksa, arıza büyük bi ihtimalle bobinin kendisindedir. Gaz kestikten sonra hafif hafif gaz vermeye başladığında yapıyorsa, kliman açık ve rolenti de iken stop edecek gibi oluyorsa galiba bobinin bitmiş. Aynı problemi 1 aydan fazla yaşadım. EGR valfi gibi ilgisiz (tabiiki öncelikli ilgisiz) parçaların değişimini ısrarla öneren uzman ustalarla! karşılaştım. Ancak ben de ısrarla bobin üzerinde durdum. 2 Hafta önce parçacıdan 170 YTL ye Hologramlı Delphi alıp taktırdım, sorun kalmadı. Senin aracında aynı sorun olabilir. Dikkat et üzerinde (kutunun değil bobinin üzerinde) delphi yazacak ve hologram olacak. Aksi takdirde 75-85 ytl arası fiyattaki uzak doğu malları ile karışabilir. Gm (270-320 YTL) ye gerek yok onu da zatan delphi üretiyor. İlaveten GM yazıyor.
Selamlarımla..

Son düzenleme:
Arkadaşlar Bakım yaptırdım tabi bakım derken Maalesef Servise gidecek bir bakım yaptırmadım bujileri aldım yağı aldım yağ filitresi ve benzin filitresi birde hava filitresi değişimi için verdim (Merak edenlere 120 ytl ye cıktım) ye cıktım ama olayım geçmedi arkadaşlar...
ama kesiklik cidden azaldı ama buji üstündeki bobinden bulamadım onu değiştiremedim... ama sanırım biraz pahalı birşey ya bunun için orjinal servisine götürücem arkadaşlar yapacak birşey yok yardımlarının için çok teşekkür ederim... Saygılar...

120 ytl ye parçaları ve yağları zor alırsın ..işçilik dahil mi bu fiyata..

elbette işçilikte dahil??

Hepsi dahil 10 ytl de ordaki cocuga verdim onu yazmadım???
Dilersen aracını yaptırabilriz....
Sevgiler...
:)
Sürekli aynı ustama gidiyorum ama...
120 ytl ye parçaları ve yağları zor alırsın ..işçilik dahil mi bu fiyata..

İlginize teşekürler

Arkadaşım, bujileri değiştirdiğin halde hala kesiklik yapıyorsa, bobine gelen kablolarda da sorun yoksa, arıza büyük bi ihtimalle bobinin kendisindedir. Gaz kestikten sonra hafif hafif gaz vermeye başladığında yapıyorsa, kliman açık ve rolenti de iken stop edecek gibi oluyorsa galiba bobinin bitmiş. Aynı problemi 1 aydan fazla yaşadım. EGR valfi gibi ilgisiz (tabiiki öncelikli ilgisiz) parçaların değişimini ısrarla öneren uzman ustalarla! karşılaştım. Ancak ben de ısrarla bobin üzerinde durdum. 2 Hafta önce parçacıdan 170 YTL ye Hologramlı Delphi alıp taktırdım, sorun kalmadı. Senin aracında aynı sorun olabilir. Dikkat et üzerinde (kutunun değil bobinin üzerinde) delphi yazacak ve hologram olacak. Aksi takdirde 75-85 ytl arası fiyattaki uzak doğu malları ile karışabilir. Gm (270-320 YTL) ye gerek yok onu da zatan delphi üretiyor. İlaveten GM yazıyor.
Selamlarımla..

İlginize Çok teşekkür ederim, Ya bende CC den sonra şimdilerde geçti gibi ama her nedense anlamadıgım bir sebepten ötürü arasıra (cok nadir) yapıyor sanırım dediğiniz gibi bobinin kendisi yavaş yavaş işaret ediyor herhalde beni değiştir diye.. :( sanırım sorun ondan sonra düzelecek buna eminim... ) Çok teşekkürler...Saygılar

bencede sorun bobinden kaynaklanıyor.

Geri