Ne kadar yağ alıyor..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan free82
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla benim astrada hep 4 litre alıyor çok az birşey artıyor.abi ben şunu anladım millet 3.25 koyursa tabiki eksiliyor işte biz 4 litre basınca hiç eksiltme göstermiyor 3.25 lere düşüyor yeni bakım yeni yağ demek böyle birşey.

4 litre ama motor hacmine göre değişiyor

Alıntı:
yağın dexron 2 olacak, parça numarası (19 40 767 ) (9 117 946) bir seferde 3 ila 3,5 litre arası yağ boşalıyor, 500 veya 1000 km aralıkla 2 kez değiştirmen gerekecek..

gereken yağı kullan, fonksiyonlarda arızaya neden olursun..

Alıntı:
Vectra 2.5 İ Sport´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar sormak istediğim benimde bir sorum var

benim aracım 2000 model 2.5 İ V6 Sport aracımın 90.000 km. bakımına az bir zaman kaldı,bu bakımda otomatik şanzuman yağınıda değiştirmek istiyorum sorum şu kaç litre ATF yağ almam gerekiyor ve Dextron II yerine Dextron III koymayı düşünüyorum MOBIL ve CASTROL'ün Dextron III'ü var hangisi daha kalitelidir ve benim aracıma daha uygundur acaba ?

Arkadaşım, ben bu ot. şanzıman yağı konusunda epey vakit harcadım. Eğer katolog nosu 19 40 767 ise koyman gereken yağ mobil atf falan değil. Bu no ile opel parçacılarında ara, bulursun. ancak elinde bulunmayanlar orijinal diye başka yağ önerecekler. Alman gereken yağ gm nin bu no ile satılan 1 litrelik yağı (kutunun üzerinde bu katolog ve yukarıdaki üretim nosu yazar). Litresi 18 YTL. (Ben astra g ye 4 litre koydum.) vites geçişleri çok yumuşadı. Ayrıca yağı birkaç kerede değiştirmene gerek yok. O zaman eski yağ ile yenisi birbirine karışıyor. Ancak tribünün içindeki yağı tamamen boşaltmak gerekiyor. Bunun yolları var. Çıkan yağı bir kaba toplayarak tamamının boşaldığında emin olun.
selamlarımla..

Son düzenleme:
arkadaslar arnizda 1.0 12v 3 silindirli ecotec motor x10xe, ne kadar yag alir bilen varsa yardim lutfen, tesekurler

Geri