nazlı dizelim helikopter gibi çalışıyor

halil_71

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
motor kaputunu açtım triger sesi biraz fazla geldi corsa c 110.000 km de araç bunlar terigeri zincir mi kayış mı değişmesi mi gerek ses kesin olarak trigerden geliyor 2 gündür soğuktan olur mu

zincirlidir dizeller 1.3 ler ve aman dikkat zincir ses yapıyorsa değiştir zorlama sakın 110 000 de olmayabilir aracın veya yağın çok eksilmiş de olabilir yağ basıncı düşmüştür ne bileyimm baktır

çok sağol ustam yarın gösteririm bir ustaya

sakarya fırat ha :D

hastasıyım dizinin opelim daha önce bıktıran bir sorunu vardı mazot pompası ve yüksek basınç valfi arızalıyı kolay kolay bulamadı ustalar naz yapıyormuş cevat usta var başkent oto sanayide sağolsun yaptı şaha kalkmış at gibi nazlı dizel :)

ilk çalıştırmada helikopter gibi çalıştı diyorsun(tekler sanki 3 silindirde) gibi mi çalıştı ve ısınınca da devam ettimi bu çalışmassı tekleyerek?
sorun burda orası soğuk mazot filitresi de su var dondu ise veya kızdırma bujisi sorunu olabilir. yani zincir birden olmaz sanmam

Dikkat , dikkat , değerli opel corsa yolcuları helikopterimiz uçuşa geçmek üzere olup kemerlerinizi takmanız önemle arz edilir :) tar tar tar tar

Dikkat , dikkat , değerli opel corsa yolcuları helikopterimiz uçuşa geçmek üzere olup kemerlerinizi takmanız önemle arz edilir :) tar tar tar tar

hocam girdiğin her konuya laubali mesajlar atıyorsun amacın nedir senin?

hocam girdiğin her konuya laubali mesajlar atıyorsun amacın nedir senin?

Kardeşim ben mesajlarımda herhangi bir aşağılama veya küçük düşürücü şeyler yazmıyorum dikkat ettiysen amacım biraz yüzleri tebessüm ettirmekti , ha sen çok ciddi insanlar tabiri caizse bulldog suratlı olanlar benim konuma yazsın diyorsan ben bir daha yazmam , kusura kalmasın kimse

Saygılarımla

Geri