Nazar Değdirdiniz Sonunda Arabama

herkese kesilcek diye bişey yokki,yakalanana kesiyolar,bazen kesmiyolar tamamen şans.Film muayneden geçer,muayneden cıkarsın polis amcadan geçemezsin :D

sen ceza odesende odemesende maaşları net kardes bişey farketmiyoki onlara ;)

bu 3m vizeden geçen cam filmi diye bi olay, var bu doğrumudur, ben hiç arabayı vizeye götürmedim ama film yaptırırken hem bu filmi tercih ettim, satış için söylenen bir masal mı bu, yoksa gerçekten 3m'in vizeden geçen filmi varmıdır?

ayrıca vizeden geciyorsa polis de ceza yazamaz değil mi yanlış yorumlamıyorum?

Filmlerin hepsi yasak mış ! 3m de olsa 10m de olsa yasak gerçek lazerle karartilmis camlar serbest onlarda dünya para

herkese kesilcek diye bişey yokki,yakalanana kesiyolar,bazen kesmiyolar tamamen şans.Film muayneden geçer,muayneden cıkarsın polis amcadan geçemezsin :D

Sen neden sökturmuyosun filmlerini hem cezada yemissin ben daha fim taktirmam

Sinirim size değil milyonlarca cam filmli araçlara ceza kesmeyip bana ceza kesenlere !

Yav güzel de "Yok mu cevap yazacak babayiğit" denince yanlış anlaşılır.

Neyse geçmiş olsun. Cam filmi tamamen serbest olana kadar dikkatli olmakta yarar var demek ki!

ben 3 senedir ceza yiyorum inatlada söktürüp geri film çektiriyorum,egzozda öyle,artık bu cezaları zevkimin vergisi olarak algılıyorum :D :D

Film konusunu bilemem ama egsoz demeyin, çok fena sinirleniyorum!

Hatta açık konuşayım, kusura bakmayın, ağzıma gelen ne varsa sayıyorum. Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok. Polis olsam ant olsun ki, hiç ama hiç affetmem. Hakkımı da helal etmiyorum. Öbür dünyada iki elim yakanızdadır.

ben 3 senedir ceza yiyorum inatlada söktürüp geri film çektiriyorum,egzozda öyle,artık bu cezaları zevkimin vergisi olarak algılıyorum :D :D

Ben daha çektirmem film filan ama inat ettim daha çevirmeye girmeyecem geri geri gelip kacacam neden kactin diye durdururlarsa canim öyle istedi bi eksigim gedigim yok buyur bunlarda evraklarim diyecem , radar görürsemde inadına önunden yürüme hızında gececem , deli edecem bunlari var ya gerçekten çok sinirliyim

sizin bende hakkınız yokki zaten helal etmenizede gerek yok ;) sokaklarda kulustur halk otobüslerinden dolmşlardan rahatsız olmayıp benim egzozmdan rahatsız oluyosanız yapcak bişey yok ;) ha trafikte hiç bi araçtan ses cıkmasada benden cıksa o zmn haklısnz derim ;)

kardes kaçmaya felan gerek yok allah korusun geçmiş yıllarda bir genç arkadas başından vurulmustu nolur nolmaz durduk yere basını ağrtma film yok o yok bu yok güzelce gir çevirmene ;)

Geri