Naz Bebeğe Başlik Parasi Arttiran Varmi

aglamak geldi içimden be rejim mi?:D:D
dragon cıkar ve kızını kime vereceğini tam soyleyecekken elektirikler kesili verir ve biz asıklar yine umutsuz kalır

Dragon Ordudrift'e kızının peşini bırakması için yükü bir miktarda çek yazar, ama Ordu'lu genç "Bİzim sevgimiz parayla ölçülemez!" diyerek çeki babasının gözleri önünde yırtıp atar.
Bu durumu izleyen ilker adlı genç aşık ise, bu büyük aşkı gördükten sonra gözyaşları içerisinde bu büyük aşka saygı duymak zorunda kalmıştır.
:) nasıl ama?

mükemmel olmus ya eline saglık ama üzülme kızı elimden kaçırdım die yavuz abinin bir cocugu daha var:D

arkadaslar yokmu değer veren baska bu dünyalar tatlısı bebeğe tabi benim için daha iyi bi bakımdan naz bana kalıyor

hehe çok güzeldi.:)
bi türk sineması diyaloglarını yazdınız.

Siz sanırım Yeliz ile tanışmadınız daha,
bu diyologları gördüğü anda ölümlerden ölümünüzü beğenin :D

Bu arada MAŞALLAH NAZ BEBEK'e,
MAŞALLAH tü tü tü tü tü tü tü MAŞALLAH...

lexmaul emme manifoldu versem bu aralarda zor bulunuyor hani..gsicılar bunu ne anlama geldiğini bilir..Çok tatlı,şeker bi kız allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.41 kere maaşallah.

Yavuz Allah nazarlardan saklasın çok tatlı gerçekten
Allah sağlık içinde büyümesini nasip eder inşallah

ben yavuz abiyle naz konusunda anlastım avcunuzu yalayın:D ağırlığınca altını kabul etti yavuz abi:D:D:D:

sen avcunu yala kral.biz kuyumcular zinciri verdik o kadar ucuza vermez sanayavuz abi.hem kızın gönlü ben de sana noluyo(seda sayan ablamda destek verdi)

Geri