YAvuz kızmadan ben hemen ekliyim, abi ben daha bu konuya yazmıcam, walla nazara gelmesinden korkuyorum. İlkerce bu konudaki son yazısını yazdı... Yavuz'cum affına sığınıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ve ordulu cevap verir babası o kadar baslık parasını va gayrimenkul ü kabul etmeyince ordulu genç o zaman samanlık seyran olur ben sevdimi diyerek kızı kaçırır ama seda sayandan da teklif aldık banu alkanın kocası ile işe el atacaklarmıs puhahailkerce' Alıntı:ve kız babası sinirlenirolay sanırım sabah programlarına taşıncak. Serap Ezgü canlı yayında soracak, ORdu'lu arkadaşım, neden kızı kaçırdın
![]()
ilkerce' Alıntı:YAvuz kızmadan ben hemen ekliyim, abi ben daha bu konuya yazmıcam, walla nazara gelmesinden korkuyorum. İlkerce bu konudaki son yazısını yazdı... Yavuz'cum affına sığınıyorum.
dragon' Alıntı:rahat ol kardesim,onun gözleri onu korur nazardan..
güzel güzel yazıyodunuz devam edin lütfen..![]()
ORDUdrift' Alıntı:abi bir kere sen o passatla ben geçemezsin trafikte ben hemen aralardan geçerim agır senin araba ve cokkk uzun bide yar etmemsana ben o kızı![]()