Navitech Nasıldır ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karakas44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

karakas44

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar ;

Linkteki (http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=258265&productid=otdelcdt8600mdt) üründen kullanan yada hakkında bilgisi olan varmı acaba ? Güzel birşeye benziyor ama aldıktan sonraki yorumlar bilmek lazım...Alınır mı acaba ?

Aslında Pioneer3050 ( http://urun.gittigidiyor.com/Pioneer...19597#aciklama) almak istiyorum ama bunu görünce acaba olurmu dedim.Yoksa Pioneer çok iyi görünüyo.

Öyle ses sistemi yapmak niyetinde değilim.Bir teyp iki kolon yapmak istiyorum.Şu an sadece önlerde var ve pek hoşuma gitmiyor.Yorularınızı bekliyorum...

Navitech marka indaşım var kullanıyorum dokunmatik ekran falan bence çok iyi bir cihaz çok memnunum tavsiye ederim

kullanan biri çıkmış.. umarım bi kaç yorum daha gelir en azından

Navitech marka indaşım var kullanıyorum dokunmatik ekran falan bence çok iyi bir cihaz çok memnunum tavsiye ederim

Bunlara navigasyon yüklenebiliyor mu?,fiyatıda iyi gibi benzer urunlere göre.Başka kullanan varmı acaba.

NaGivasyon Olurmu Bilmem Ama Süper Bir Cihaz

NaGivasyon Olurmu Bilmem Ama Süper Bir Cihaz

8600MDT iki din olandan almaya karar verdim.Vatana millete hayırlı olsun bakalım.Umarım pişman olmam.Sipariş verim bakalım salı çarşamba elimde olur.İlk izlenimleri paylaşırım artıkın...:p

hayırlı olsun karakas :D

Bakalım,biri ikinci el satıyormuş.Aradım müsait değilmiş.Kendisi arayacak konuşacağız.Daha 3 ay önce almış.tesisat yapmış yetmiyor falan dedi.Bende tesisat yapmayacağıma göre bana uyar :)

8600MDT iki din olandan almaya karar verdim.Vatana millete hayırlı olsun bakalım.Umarım pişman olmam.Sipariş verim bakalım salı çarşamba elimde olur.İlk izlenimleri paylaşırım artıkın...:p
hayırlısı olur ne diyelim

Bende düşünmüştüm bu tür bişey alırsanız resimleri ekler ve yorumlarınızı da eklerseniz bizim içinde faydalı olur.

Geri