Yaklaşık 3 ay kadar önce Opel Erdemirlerden Navimaster Marka Navigasyon taktırdırm.Aldığım günden beri ekranda birşey izlerken ses açılıp kapandığında bilgi ekranı ekrandan kaybolmuyordu , illa ekrana birkez daha dıokunulması gerekiyordu . Navimaster ın Genel müdürlüğüne attığım mail sonrasında anında cevap olarak Erdemirler'e gidildiği taktirde arkadaşımız güncelleme yaparak sorununuzu çözecektir tarzında bir mail geldi.Bu cumartesi gittiğimde arkadaş güncellemek için Resetlemeye çalıştı ancak bir aksamı çalışmadığı için resetleyemedi. Genel müdürlüğünü araması sonucu anında ürünün birebir değişimini yaptılar ve yarım saat içinde ekranı değiştirdiler. Tekrar Navimaster servisine hiç bir şekilde yokuşa sürmediği ve anında destek verdiği için teşekkür ederim. thnxx
Bu yazıyı ürün sonrası hizmetin ne kadar önemli olduğunu bildiğim için söylüyorum Yani Navimaster ürününü hem özellik bakımından hemde servis bakımından tavsiye ediyorum.
Bu yazıyı ürün sonrası hizmetin ne kadar önemli olduğunu bildiğim için söylüyorum Yani Navimaster ürününü hem özellik bakımından hemde servis bakımından tavsiye ediyorum.