Ynt: Navimaster (ELEKTROTAİN) multimedya cihazı tanıtımı..
155. Yorumdaki durum hala geçerli
155. Yorumdaki durum hala geçerli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bukars link' Alıntı:Merhaba
Bende aracıma multimedia cihazı taktırmak istiyorum. Anladığım kadarıyla siz memnunsunuz. İstanbuldayım ben. Nerede ve kaça taktırdınız cihazı?
Size bir kaç sorum var cevaplarsanız
1. Telefon aramaları için bluettothla bağlantı oluyor anladığım kadarıyla. İphone da sorun olur mu acaba
2. Analog tv çok iyi çekmiyor bulunduğunuz yere bağlı olarak. Ürün özelliklerinde dijital tv opsiyonel. Fiyat farkı ne kadar oluyor biliyormusunuz
3. Geri kamerası ücrete dahil mi acaba
4. Dokunmatiği gayet iyi herhalde ?
Teşekkürler
yavuzozkan link' Alıntı:1. Iphone ile bağlantı kurmasında hiçbir sıkıntı yok.
2. DTS 110TL gibi bir ücrete satılmaktadır. 1-2 seneye DTS yayınları alabileceğiz.
3. Geri görüş kamerası ücrete dahildir.
4. Dokunmatiği piyasadaki çoğu modelden daha hassastır.
Ürün Nisan sonunda gelecek forum üyelerimize 15 tane ayırttım alacak arkadaşlar Nisan sonunda forum üzerinden iletişim kurabilirler.
Dostum sport için düşüncen nedir acaba ?yavuzozkan link' Alıntı:Diğer model daha işlevsel olacaktır. Cosmoda şahane uyum olur
Diğer modelde Bluetooth sesli komut ve direksiyondan kumandanın çalışmadığı söyleniyordu sanırım. Elektrotain'de bunlar çalışıyor değil mi?yavuzozkan link' Alıntı:Diğer model daha işlevsel olacaktır. Cosmoda şahane uyum olur
Dostum teşekkür ederim. Emre kardeşim de electrotain taktır diyoryavuzozkan link' Alıntı:Sport için de aynısı geçerli!