Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
harunhoca link' Alıntı:Emre bir navigation aldın var ya patladı gitti.
umarım herkes senin gibi memnun kalır. Aksi takdirde başına iş aldın demektir. Ama sende inceledigime göre gayet iyi bir cihaz. Aracin sistemine entegre olması en guzel yanı.spitemre link' Alıntı:Hocam sorma tek oldum valla gercı yakında gelınce cogalacak ama sımdılk tek olmaktan yana mutluyum ıns bır an once gelırde bekleyen arkadaslar navılerıne kavusur
aramizda motevo kullanan arkadaş var mı questionnnfirstemperor link' Alıntı:Bunları yapabilen tek cihaz elektrotain degilki. Motevo da aynı fonksiyonları destekliyor ayrıca 5.1 ses sistemini destekleyen tek cihaz suan için Motevo (2013 serisi) olmak isteyenler onu da aeastirsinlar derim ben. Murat Bey satıcıya sorun ellerinde Motevo varsa bence bir bakın derim.
Yeni seri taktıran görmedim henüz burada. Hocam siz en iyiyi mi arıyorsunuz eğer en iyisini istiyorsanız kapasitif multitouch lcd ekranlı bir android cihaz almalisiniz. Bunun üzerine cihaz yok henüz astra j için.harunhoca link' Alıntı:aramizda motevo kullanan arkadaş var mı questionnn
Hayır hayır kesinlikle en iyiyi aramiyorum. Işimi gorecek yani navigasyon görevini yapacak geri görüş kamerası çalışacak direksiyon un bütün tuşları çalışacak görsel olarak da mümkün olduğunca eli yüzü düzgün olacak ve fiyati üç haneli olacak. Emreninki bu saydığım özelliklere sahip. Motevo da bu özellikleri taşıyor ise ilgi alanım a girer.firstemperor link' Alıntı:Yeni seri taktıran görmedim henüz burada. Hocam siz en iyiyi mi arıyorsunuz eğer en iyisini istiyorsanız kapasitif multitouch lcd ekranlı bir android cihaz almalisiniz. Bunun üzerine cihaz yok henüz astra j için.
firstemperor link' Alıntı:Bunları yapabilen tek cihaz elektrotain degilki. Motevo da aynı fonksiyonları destekliyor ayrıca 5.1 ses sistemini destekleyen tek cihaz suan için Motevo (2013 serisi) olmak isteyenler onu da aeastirsinlar derim ben. Murat Bey satıcıya sorun ellerinde Motevo varsa bence bir bakın derim.
Diğerini incelemedim bilmiyorum emrenin taktırdığı versiyon bence de gayet yeterli. bravooastraxion link' Alıntı:bilgi için teşekkürler inceleyebilirsem bilgileri paylaşırım arkadaşlar. yine de gönlüm Emre'nin cihazından yana![]()
![]()
astraxion link' Alıntı:bilgi için teşekkürler inceleyebilirsem bilgileri paylaşırım arkadaşlar. yine de gönlüm Emre'nin cihazından yana![]()
![]()