Navigasyon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan obaris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

obaris

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aranızda navigasyon cihazı kullanan varmı
almayı düşünüyorum gerçekten işe yarıyormu kullanıyorsanız hangi marka teşekkürler

evet bende almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar varmı?

arkadaşlar navigasyon opelin almanya üretimlerinde var bildiğim kadarıyla ama biz ikinci sınıf vatandaş olduğumuz için bizde opsiyonel bile yok bu konuda ne yapabiliriz opel türkiye yi mail yağmuruna tutarsak dikkate alırlar mı?

Yav alıp napacanız :) Google earth gibi haritada mı gezeceksiniz :) kaldı ki türkiyede yerleşik sistem değil.

arkadaşlar navigasyon opelin almanya üretimlerinde var bildiğim kadarıyla ama biz ikinci sınıf vatandaş olduğumuz için bizde opsiyonel bile yok bu konuda ne yapabiliriz opel türkiye yi mail yağmuruna tutarsak dikkate alırlar mı?

navigasyonu taksa kaç kişiye satacak ? ankarada istanbulda hadi veri var uydudan. daha küçük illerde napacak bu opel ?

asfalt yolu olmayan yere mercedes bayi açarmıydın? bunun gibi birşey.

yok yok bu bazen iyidir ben tavsiye ederm tabi carsi ev geziyosan bilemem

burak bey neden opsiyonel olmasın ki ayrıca orta konsolda şık bir lcd ekran oluyor buradan dğişik şeylerde ğörebiliyorsun bildiğim kadarıyla ama artık 81 il merkezi navigasyon haritası da var ülkemizde
yeni bir yere gittiğimde sokak ortasında saga cekip birilerine birşey sormaktan iyidir.

Bazi cep bilgisayralarin navigasyon sistemi oldugunu biliyorum.Bu bilgisayarlardan satin almak bir cozum olabilirmi?

GPS li bir PDA alin olsun bitsin....

Geri