Navigasyon yazılımı değiştirme yardım

karatuncay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
30 Kas 2014
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
39
Siteyi ziyaret et
İyi günler arkadaşlar.

Ben arabamda double din navigasyon cihazı kullanıyorum. Wince 6.0. İçerisinde İgo primo var. Çok memnunum ama diğer navigasyonları da denemek istiyorum. Fakat forumda yeniyim. Nereden ne indircem yardımcı olur musunuz.

teşekür ederim.
 

mucahitduran

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
16 Ocak 2014
Mesajlar
5,207
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
34
www.facebook.com
Ynt: Navigasyon yazılımı değiştirme yardım

Forumda igo ile başlayan bir konu var. Cep telefonundan baktığım için şu an link atamıyorum ama bilgisayar başındaysanız forumu biraz kurcalayın hocam :)

Forumda kendinizi tanıtmadıysanız ayrı bir başlık altında tanıtırsanız müteşekkir oluruz. İyi geceler :)
 

KÖŞEGEN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
11 Ara 2014
Mesajlar
3
Tepki puanı
7
Puanları
0
Yaş
43
Siteyi ziyaret et
Ynt: Navigasyon yazılımı değiştirme yardım

karatuncay link' Alıntı:
İyi günler arkadaşlar.

Ben arabamda double din navigasyon cihazı kullanıyorum. Wince 6.0. İçerisinde İgo primo var. ևok memnunum ama diğer navigasyonları da denemek istiyorum. Fakat forumda yeniyim. Nereden ne indircem yardımcı olur musunuz.

teşekür ederim.

SD kartı bilgisayara kes/yapıştır şeklinde kopyalayın tümünü PC ye attığınızda karta format atın nette primo enterprise v2.0 veya v.3.0 diye aratın  tavsiyem primo infinty sokak isimlerini sesli söylüyor ve extra menüler ve skin ile görselliği çok güzel sizin primo arabalar için uygun foruma paylaşırsanız herkesin işine yarar..PC ye yedeklediğiniz primo klasörünü 2 parça olarak zip veya rar ile sıkıştırıp yollayabilirseniz yükleme boyutu azalır.
1. klasörü content klasörünü komple zip'leyin
2. klasörü diğer klasörler fonr ve exe dosyası ile data.zip branding.zip olarak sıkıştırın klasör isimlerini anlamsız harfler(kkaju12.zip gibi mesela) yapın ki upload sitesi hemen silmesin ..Lisansli ürünleri anlaşma gereği hemen siliyorlar.  http://www.zippyshare.com/  buraya ücretsiz yükleyebilirsiniz

indirdiğiniz dosyanın " save" klasörünü ayrı bir yere kes/kopyala yapıp kullanın ki paylaşan kişinin ayarları yerine kendi şahsi zevkinize göre ayarlanmış olur..

Lisans ekranını görmek istemezseniz.
[debug]
skip_eula=1
satırını primo2 infinty veya farklı bir klasör içinde ki sys.txt içindeki [debug] satırına skip_eula=1 yazarark yeya kopyala/yapıştır yapın kapatıp kaydedin sözleşme metni çıkmaz.
 
Üst