Nasıl anlarsınız???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lucksoul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abı en önemlışı guven bence bu devırde guvenılıcek kızda çok az:(

Akışına bırakmayı bı başarşak şuper olcak zaden şorun burda...

Çok zor Çok. İnşallah anlaşılması kolay bir eşim olur ilerde. :D

o konuda bende dertliyim :) walla ne yalan sölim hep deli gibi sewdim,terkeden olmamıştım ama benimde sadakat duygum kayboldu... şu an 1 den fazla sewgilim war... sayısı bende kalsın :) benden ayrılan hatunlar en fazla 6 ay içinde ewlendiler... :D lawabo açıcı gibi hissediyorum kendimi :) ....

:)KeReM BAHT,KISMET AÇICI... :)

Şimdi ki çıkış noktası maalesef cep telefonları gizliden gizliye bir psikolojik savaş için kullanılıyor.Aramayıp aranmayı beklediğinizde rutin araması gerçekleşmiyorsa ciddiye alınıyorsunuz ama burnunuzu sürtmesi gerektiğini anladı.”Bak görüyormusun aramıyor,bende aramayayımda görsün”
Unutmayın ki onunda mutlaka sizi sevmeyen “arama kız arama ki deliye dönsün” diyen bir akıl hocası var.
Bilinenin aksine aramadığınızda aynı zamanda aramayıp ertesi gün arıyorsa sorun yok ama aramadığınız halde geri dönüş yapıp “nerdesin,iyi tamam sorun yok işin varsa mesele değil” gibi geçiştirip kıskançlık göstermiyorsa meseledir.
“yemek yedim” “şimdi yatıyorum” teyzemlere gidiyoruz” gibi gündelik raporlu ve seri mesajlar sizin onun yaşamında artık bir rutin olduğunu gösterir.Yeni bir aşk bekleyişinde stepne olma ihtimaliniz fazla.

Arabada giderken konuşmak yerine rahat bir konumda oturup siz trafikte cebelleşirken kafasını cama dayayıp spor lüks arabalara bakıyorsa(bunu dikiz aynasını yönlendirerek gizlice bakabilirsiniz) eğer kız tunning le uğraşmıyorsa,size ilgisi azalmış demektir.

Dışarıda,avm’lerde restoran ve cafelerde masadaki tuzluk kültablası gibi objelerle oynayıp,yan masada konuşulana kulak kabartıyorsa,elini tutarken çantasından bir şey çıkarmak bahanesi ile elini çekip size tebessüm ediyorsa,Cep telefonu çantasındaysa,Yalnız kalmak yerine yada size konsantre olması gerekirken kalabalık yerleri seçip sinemaya gitme alışkanlığı arttırmışsa daha doğrusu haftalık buluşma görev gibi geliyorsa durum iyi değil demek olabilir.

Ciddi ilişki;ciddiyetsiz ilişki diye bir şey yoktur,İlişkinin özünde bir duygu alışverişi olduğu için gerçektir ve kız tarafı hatalarınızı daha fazla yüzünüze vuruyorsa,zaten bildiği kusurlarınızla sizi daha fazla yüzleştiriyorsa;ilgisi azalmış demektir.Bunu yapmasındaki kasıt ayrılıkta eline somut nedenler biriktirip bunları size gerekçe olarak sunmaktır.

Seven bir insana devamlı sorulan abuk soru beni seviyormusundur? Bu aslında sevildiğini bilip sağlamayı almak içindir.Her sorulduğunda sevenin cevabı “ elbette seviyorum”gibi
Sanki daha önce duymamışsınız gibi bıkmadan yanıtlar.
Ancak siz sorduğunuzda oflu poflu “ seviyorum ki senle beraberim nerden buluyosun bu saçma şeyleri “ gibi geçiştirmelerle sinirlerini oynatıyorsanız vicdanını zıplattığınız için rahatsız oluyor olabilir.
“Senle zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum,ertesi gün seni özlüyorum ve her gün senle görüşmek istiyorum”çok sevmenin heyecan duymanın farklı ifadesidir.Ancak “her hafta 3 gün buluşuyoruz ya canım,biraz birbirimizi özleyelim.Kendimede zaman ayırmak istiyorum.Her gün buluşursak benden bıkarsın aşkım”şirinlemeleri gözün doysun ben bu kadar güne bile darlanıyorumun farklı versiyonudur.

En azından aklıma gelen ayrıntılardan bazıları bunlar.Yüksek sesle söylemek isterim ki bunlar benim şahsi görüşlerimdir ve bunu yapan kişinin sevmediği anlamınada gelmeyebilir.Kısaca evde denemeyin örnekleridir.Geçmişteki yaşamımdan kesitlerdir.Dikkate almayın ama aklınızdan da çıkarmayın..
Hiç üzülecek bir konu değil ama gençkende üzülmeyince ilerde hiç üzülmüyorsunuz bununda tadını çıkarın.Mutlaka sevenide bulacaksınız yaşamınızada zaman tanıyın.:)

(aynısı erkekler içinde geçerli.)
son sözüm telefonu sessize almayın aksine yönlendirmede olsun sesi açık olsun ve masanın üstüne koyun cepte taşımayın. tuvalete giderken yanınızada almayın :)))
sevdiğinize ve sevildiğinize inanırsanızda hemen evlenin.

Sevgiler saygılar

Geri