Nasıl anlarsınız???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lucksoul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
L

lucksoul

Bilgi Girilmemiş
...

Son düzenleme:
Davranışlarından hal ve hareketlerinden anlaşılır. Sevmiyorsa zaten soğuk davranır hareketleri filan yapmacık olur. Eğer sevmiyorsa seni seviyorum demekten bile kaçınır söylese bile çok yapmacık söyler.

Aslında Bu Sorunun Cevabını Bende 2 Hafta 3 Gündür Arıyorum.

Kız Arkadasımla Birbirimizi Seviyorduk Sonra 1 Ay Önce Biraz Ark Gibi Olmak İstedii Peki Dedim En Sonunda Dayanamayıp 2 Hafta Önce Olucaksa Olsun Olmayacaksa Olmasın Dedim Ve Kestim.. Sana Karsı Birşeyler Hissetmiyorum Zorluyorum Kendimi Olmuyor Dediginde Gözleri Dolar Gibi Oldu... Nete Düşkün Birisi Değildir, Facebook 'umu Takip Edip ( Değersiz, Değmez Ona , Vs Gibi Kelimeleri Secip Bunlar Banamı Diye Geldi ) Demekki Takip Ediliyorum. Bugun Denedim Hemen Aradı :S Beni Seviyormu , Bi Tutkumu , Bi Alışkanlıkmı Onunkısı, Çözemedim Hala.. Offf Off Dertliyim :D

Aslında Bu Sorunun Cevabını Bende 2 Hafta 3 Gündür Arıyorum.

Kız Arkadasımla Birbirimizi Seviyorduk Sonra 1 Ay Önce Biraz Ark Gibi Olmak İstedii Peki Dedim En Sonunda Dayanamayıp 2 Hafta Önce Olucaksa Olsun Olmayacaksa Olmasın Dedim Ve Kestim.. Sana Karsı Birşeyler Hissetmiyorum Zorluyorum Kendimi Olmuyor Dediginde Gözleri Dolar Gibi Oldu... Nete Düşkün Birisi Değildir, Facebook 'umu Takip Edip ( Değersiz, Değmez Ona , Vs Gibi Kelimeleri Secip Bunlar Banamı Diye Geldi ) Demekki Takip Ediliyorum. Bugun Denedim Hemen Aradı :S Beni Seviyormu , Bi Tutkumu , Bi Alışkanlıkmı Onunkısı, Çözemedim Hala.. Offf Off Dertliyim :D

Abi ben bayanları çözmeye çalıştım ama çözemedim dahada kafam karıştı, uğraşmıyorum akışına bırakıyorum herşeyi daha güzel oluyor.:D

çok zor bir soru. Etrafımızda bu kadar riyakar insan varken.

Bir kadın sizinle konuşurken artık gözlerinizin iiçine bakamıyorsa, sizden geçmiş demektir. fazla zorlamanın bir anlamı yok. bırak gitsin, geri gelirse senin demektir, dönmezse hiç senin olmamış demektir:)

Abi ben bayanları çözmeye çalıştım ama çözemedim dahada kafam karıştı, uğraşmıyorum akışına bırakıyorum herşeyi daha güzel oluyor.:D
Ben bu yaşa kadar çözemedikten sonra senin önünde daha çok uzun yol var demektir :kop:.
Son günlerde seninle yaşadığı herşeye bahane bulmaya başladıysa ip kopmuş demektir. Bırak özgür kalsın. Israr bir süre sonra kini doğurur. Bu sözü bir yere not et. "Değiştiremeyeceğin kişi ve olayları olduğu gibi kabul edeceksin"

Haklısın Savaş abi yolun başındayız daha kimler gelcek kimler geçicek, neler yaşayıp neler görücez.:)

...

Son düzenleme:
Keşke bu işin kitabı olsaydı, emin ol bütün dünyada kesin best seller olurdu :) Hayat herkese farklı oyun oynar, herkesin karşısına farklı insanlar çıkarır ve aynı askerlik gibi kimseninki kimseye benzemez :) o yüzden yaşayarak ögrenmekten başka sansın yok diyorum :)

Geri