Nargileden anlayanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CeyCeyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kömür seçimin yanlış..ince cubuk halindeki meşe kömürlerinden alman gerekir. yakmak için; eski bir alüminyum tencere bul (yada yenisini al) altını ve yanlarını del, evinde balkonda sıvı tutuşturuyu dök kömüre yansın, közlensin. sonra küçük parçalar halinde kır.. Afiyet olsun nargileniz..(Gölbaşına yolun düşerse, haymana yolu uzerinde kaliteli kömur satanlar var oradan alabilirsin..)

Onur,Bora,Serdar,Engin nerelerdesiniz?

Geldim geldim.. :)

Kömür çok önemli evet. Ankara'da nerden alacağını bilmiyorum ama tablet şeklinde olanlar hikaye ve nargilenin tadını bozuyor. Bahadır'ın dediği gibi üçgen şeklinde kömürler var onlardan al. Bir tane cezve ayarla kendine. At kömürleri içine. Koy ocağa. Tertemiz..

Bak kömürü nereden alacağını da Bahçelideki Seyir'e sorabilirsin. Onların kömürleri kaliteli oluyor.. :)

Bide tütünde çok önemli kaliteli tütün al.. Bence elma-nane tütününü bi gazete kağıdında karıştır ole kullan.. Nanesi bol olsun çok güzel bi aroması oluo ve insanın genzini açıo..

Kömürü iyice yanmadan tönbeğin üstüne koyarsan nargileyi acıtır ve çok kötü bir tad verir.. Tam kırmızı olan közlerden koyarsın üstüne..

Ayrıca kocaman kocaman kömürleri direk üstüne koyarsan yine olmaz.. Kömürleri ceviz kadar hatta biraz daha küçük parçalar halinde ve tönbeğin ortası boş kalacak şekilde kenarlarına dizmelisin..

o zaman bidaki bulusma bizim evde oluyo. herkes nargilesini alsin gelsin :)

NARGILESIZ GIRILMEZ

Seyir'in nargilesi Güzel güzelde.
elemanları yaramaz ve söylemezler....

Ceyhun çalcenedeki Gürbüze sor:D...

Seyir'in nargilesi Güzel güzelde.
elemanları yaramaz ve söylemezler....

Ben her gittiğimde etrafımda dört dönüolar valla.. Demek ki adamına göre :]

nargile alışkanlığını bırakalı olmuştu baya nasıl can çektiriyorsunuz öyle valla :) naneydi elmaydı kömürdü derken şimdi ama :) alasım geldi benimde evde şöyle keyifli keyifli televizyonun karşısında

Geri